Wethouder Jeroen de Lange(r) legt uit aan demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen en burgemeester Frank Petter waarom de Theodorushaven van belang is. 'Bedrijven investeren hier de komende jaren voor 300 miljoen'.  Zo zijn er plannen voor containerterminals.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Jeroen de Lange(r) legt uit aan demissionair minister Cora van Nieuwenhuizen en burgemeester Frank Petter waarom de Theodorushaven van belang is. 'Bedrijven investeren hier de komende jaren voor 300 miljoen'. Zo zijn er plannen voor containerterminals. © Pix4Profs / Peter van Trijen

Bergse haven wil meer schepen ontvangen: ‘Minister, help ons om onze positie beter te benutten’

BERGEN OP ZOOM - De haven van Bergen op Zoom doet er toe. Die boodschap had  wethouder Jeroen de Lange voor demissionair minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen die donderdag een werkbezoek bracht aan de Theodorushaven.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”