Volledig scherm
PREMIUM
Buurtpreventie liep in de winter rondjes en kwam dan veel foutgeparkeerde auto's tegen © Pix4Profs / Gitta Matthijssen

Bergen op Zoom gaat meer handhaven op foutparkeerders

BERGEN OP ZOOM - De gemeente Bergen op Zoom gaat meer handhaven op foutparkeerders. De ergernis rondom de parkeerproblemen in met name de binnenstad zou daarmee een stuk minder moeten worden.

Tot nu toe was het namelijk niet helemaal duidelijk bij wie de handhaving precies lag, legt wethouder Annette Stinenbosch uit. De politie heeft daar geen mankracht voor, maar kreeg wel meldingen, maar die kwamen tegelijk ook binnen bij het parkeerbeheer en bij de boa’s. ,,Daardoor voelde niemand zich echt verantwoordelijk voor het handhaven ervan.”

  1. Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    BERGEN OP ZOOM - Maar liefst 39 zorginstellingen heeft Adriano van binnen gezien. Steeds moest hij toch weer verhuizen. Als het goed is, hoeft dat niet meer. Gisteren is officieel het Adriano Huis geopend in Bergen op Zoom. Geen huis specifiek voor hem, maar voor alle Adriano’s van Nederland. Alle mensen met een complexe zorgvraag, die anders tussen wal en schip dreigen te raken. Het was de droom van Farid El-Khassim en Jelle Gillissen, die eindelijk uit is gekomen.