Aan de rand van de Geertruidapolder, nabij de Binnenschelde, moet het nieuwbouwproject Spaensche Scharen komen met minstens 600 woningen in een gebied van 18 hectare. Het Rijk betaalt mee aan de infrastructuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de rand van de Geertruidapolder, nabij de Binnenschelde, moet het nieuwbouwproject Spaensche Scharen komen met minstens 600 woningen in een gebied van 18 hectare. Het Rijk betaalt mee aan de infrastructuur. © archieffoto Moreno Molenaar/Pix4Profs

Bergen op Zoom casht bijna 4 miljoen euro voor wegen in en rond nieuwbouwwijk Spaensche Scharen

BERGEN OP ZOOM - Voor de wegen in en rond nieuwbouwwijk Spaensche Scharen bij de Binnenschelde pikt de gemeente Bergen op Zoom bijna vier miljoen euro mee uit een miljardenpot die het Rijk beschikbaar stelt.

 1. Tholense Boys in gevarenzone na nederlaag tegen concurrent: ‘Ineens werd ons spel weer schijterig’
  PREMIUM
  Zaterdag derde klasse B

  Tholense Boys in gevarenzo­ne na nederlaag tegen concurrent: ‘Ineens werd ons spel weer schijterig’

  Na het 2-4 verlies tegen de directe concurrent Den Bommel moet Tholense Boys de stormvlag hijsen. De Tholenaren lijken dit seizoen tegen degradatie te moeten strijden. Kogelvangers pakte een nuttige driepunter tegen rode lantaarndrager ZSC’62: 2-1. Halsteren ziet in de subtop DVV’09 over zich heen wippen, na een teleurstellende 4-0 verliespartij in Dirksland.
 2. Senna Remijn opent Zeeuwse Zondag op WK veldrijden met zilveren medaille: ‘Dat voelt als een overwinning’
  wk veldrijden

  Senna Remijn opent Zeeuwse Zondag op WK veldrijden met zilveren medaille: ‘Dat voelt als een overwin­ning’

  De eerste Zeeuwse medaille-kandidaat is over de dam op de slotdag van het WK veldrijden in Hoogerheide. Senna Remijn pakte zondagmorgen het zilver in de titelstrijd bij junioren. ,,Léo was vandaag gewoon te sterk", zo kon de eerstejaars junior ut Wolfphaartsdijk zich neerleggen de tweede plaats achter de Fransman Léo Bisiaux. ,,Het feit dat ik in het tweede deel van de wedstrijd mijn tweede plaats kon vasthouden, voelt al als een overwinning op zich.”