Festival Film by the Sea, hier op de hoofdlocatie in Vlissingen, draaide vanwege corona dit jaar ook films in Bergen op Zoom. De lokale filmclub Cinema Paradiso hoopt in 2021 weer als satellietstad te fungeren.
Volledig scherm
Festival Film by the Sea, hier op de hoofdlocatie in Vlissingen, draaide vanwege corona dit jaar ook films in Bergen op Zoom. De lokale filmclub Cinema Paradiso hoopt in 2021 weer als satellietstad te fungeren. © Lex De Meester

‘Bergen graag ook in 2021 satellietstad Film by the Sea’

BERGEN OP ZOOM - Met zo’n 300 betalende toeschouwers en 150 kinderen is Bergen op Zoom een succesvolle satellietstad van het Zeeuwse festival Film by the Sea gebleken. Filmclub Cinema Paradiso hoopt er bij de editie 2021 weer bij te zijn.

  1. Psycholoog: ‘Corona zorgt voor chronische stress’ (en vijf tips om ermee om te gaan)
    PREMIUM
    poll

    Psycholoog: ‘Corona zorgt voor chronische stress’ (en vijf tips om ermee om te gaan)

    BERGEN OP ZOOM - Het nare virus laat zich niet wegjagen. In de gesprekken die psycholoog René Luijpen in zijn praktijk in Bergen op Zoom voert met cliënten is de impact van corona voelbaar. ,,Links- of rechtsom: het gaat altijd over corona. Deze tijd zorgt voor chronische stress. De angst voor het virus gaat hand in hand met twijfel, onzekerheid en frustratie over de maatregelen.”