Fleur Sebregts heeft veel herinneringen van haar moeder in de vorm van foto's en handgeschreven kaartjes. Af en toe pakt ze het doosje met herinneringen erbij om even te-rug te gaan in de tijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Fleur Sebregts heeft veel herinneringen van haar moeder in de vorm van foto's en handgeschreven kaartjes. Af en toe pakt ze het doosje met herinneringen erbij om even te-rug te gaan in de tijd. © Pix4Profs/Tonny Presser

‘Als de zon schijnt, dan denk ik aan mijn moeder’

In Liefdevolle HerinneringMet een lach en een traan denkt Fleur Sebregts terug aan haar moeder, Emmy van Broekhoven- Eijsermans. Zij overleed in 2014, pas 56 jaar oud.

Deel uw herinnering

Heeft u dierbare herinneringen aan een overleden partner, familielid, vriend(in) of kennis? Wij luisteren graag naar uw verhaal. U kunt zich opgeven voor de rubriek In Liefdevolle Herinnering door een mail te sturen naar: s.denboer@bndestem.nl

De moeder van Fleur was een sterke vrouw. Na vijftien jaar vechten tegen de ziekte kanker verloor ze op 8 mei 2014 de strijd. Fleur: ,,Hoe ouder ik word, hoe meer ik besef hoeveel we op elkaar lijken." Een traan, een lach, een blijk van trots, waardering: een achtbaan aan gevoelens gaan door Fleur heen wanneer zij praat over haar altijd stralende moeder. 

  1. Ondanks mooie weer is het rustig in natuurgebieden:  ‘Op een regenachtige zaterdag is het nog drukker’
    PREMIUM

    Ondanks mooie weer is het rustig in natuurge­bie­den: ‘Op een regenachti­ge zaterdag is het nog drukker’

    WEST-BRABANT Een hardloopster dribbelt even op haar plaats om een voetganger op gepaste afstand te laten passeren. Verderop houdt een wandelaarster met hond haar pas in om niet te dicht bij een andere voetganger te komen. Hou afstand. Die oproep is ontelbare keren herhaald, maar niet voor niets. Het besef lijkt ingedaald dat we alleen samen de strijd tegen het coronavirus kunnen winnen.