Alle VIP’s gaan op de foto met de Bergse vipspotter Mariëtte

video + foto'sBERGEN OP ZOOM - Wat hebben Snoop Dogg, Paul McCartney en Enrique Iglesias gemeen? Ze staan allemaal op de foto met Mariëtte Hardeman (39) uit Bergen op Zoom. Zij doet al 20 jaar aan vipspotting en verzamelt foto's van haarzelf met bekende mensen. 

De woonkamer van Mariëtte heeft, met al de foto's van bekende mensen, wel wat weg van de Hall of Fame. Van Nederlandse radiodj's en zangeressen tot Amerikaanse bands en acteurs; de Bergse heeft een flinke verzameling aan foto's. Meestal staat ze er zelf op, soms moet ze het doen met een kiekje van een artiest die langs haar camera snelt. Maar ook handtekeningen, waaronder die van Britney Spears, zitten in haar verzameling. 

  1. Rechtszaak vermoorde loodgieter: Verdachte zwaait lachend naar moeder op tribune, achter de nabestaanden
    teruglezen

    Rechtszaak vermoorde loodgieter: Verdachte zwaait lachend naar moeder op tribune, achter de nabestaan­den

    BREDA/STEENBERGEN - De politie heeft nieuw bewijs in het onderzoek naar de vermissing op 2 juni 2019 van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden. Een van de verdachten, een 18-jarige vrouw uit Steenbergen, heeft een belastende verklaring afgelegd over de rol van drie medeverdachten onder wie haar 39-jarige moeder en de (hoofd)verdachten Wanda van R. en haar partner Nicky S. Volg de rechtszaak live hieronder via Twitter.