7 marathons in 7 dagen op 7 continenten: 'Wat een gave huwelijksreis gaat dit worden'

VideoPUTTE - Zeven marathons lopen, binnen zeven dagen op zeven verschillende continenten. Dat kan toch niet? ,,Het kan wel'', zeggen Arno en Meriem van Triest. 31 januari beginnen ze eraan.

Quote

Geen hotels. Slapen en eten in het vliegtuig

Arno van Triest

Je hebt uitdagingen en je hebt uitdagingen. Maar de challenge die Arno van Triest (38) en zijn kersverse Spaans-Marokkaanse bruid Meriem (36) volgende week aan gaan, slaat alles. Samen gaan ze vanuit Kaapstad de World Marathon Challenge lopen. ,,Zeven marathons, binnen zeven dagen, op zeven continenten. Zuidpool, Kaapstad, Perth, Dubai, Madrid, Santiago di Chili en Miami. Geen hotels. Slapen en eten in het vliegtuig. Zoiets.”

Arno van Triest zegt het met een big smile. Om zijn angst voor de waanzinnige onderneming te verbergen? ,,Ben je gek. Ik heb er juist zin in. Voor mij mag het beginnen."

  1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

    Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

    BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.