Barry van der Hooft
Volledig scherm
PREMIUM
Barry van der Hooft © Joost Hoving

Misdaad

Column Barry van der HooftKnap hoor, dacht ik oprecht, toen ik hem zijn antwoorden had horen geven, zo kort na die desastreuze slotfase. John Stegeman toonde namelijk weinig emoties, terwijl zijn Go Ahead Eagles tegen RKC toch héél dicht bij promotie naar de eredivisie was geweest. Dan toch zo je verhaal kunnen vertellen, weliswaar met soms wat kortere antwoorden, dat is bijzonder en best knap. Dacht ik.

0 reacties

 1. De beste
  PREMIUM
  Column Barry van der Hooft

  De beste

  Een tijdje geleden kreeg ik een bericht binnen. Of ik via Facebook aan mijn ‘vrienden’ wilde vragen om op Rik Impens te stemmen. De speler van Hoek zou dan gekozen kunnen worden tot beste speler van de derde divisie zaterdag. Omdat ik wist dat het weer om zo’n verkiezing van een plak- en knipwebsite ging, heb ik er niets mee gedaan. Fascinerend is het wel, hoe graag mensen willen dat iemand zo’n verkiezing wint. Terwijl de jury uit mensen bestaat die niet of nauwelijks zelf op de velden komen. Zouden ze Impens zelf hebben zien spelen?
 1. Bij Onana thuis schijnen alle medicijnen door elkaar te staan
  PREMIUM
  Column Barry van der Hooft

  Bij Onana thuis schijnen alle medicijnen door elkaar te staan

  Iedere ochtend slik ik drie kleine pilletjes vanwege een te hoge bloeddruk. Een familiekwaal, die dankzij de medicijnen onder controle is. Die strips met pillen zitten in een afgesloten doosje, zodat niemand anders ze zomaar kan pakken en in kan nemen. Bij Andre Onana thuis schijnen alle medicijnen door elkaar te staan. De keeper van Ajax voelde zich op een ochtend in oktober niet zo lekker en nam ‘per ongeluk’ een tabletje in dat zijn vrouw voorgeschreven had gekregen.