Barry van der Hooft.
Volledig scherm
PREMIUM
Barry van der Hooft. © Joost Hoving

Klaas-Jan

COLUMN BARRY VAN DER HOOFTDe jonge Mika Corstanje uit Hoek is ineens een bekende Zeeuw. Voor zijn zevende verjaardag mocht hij woensdag met zijn vader, moeder en broer naar Ajax-Apoel. Hij nam, zoals meer kinderen dat tegenwoordig doen, een spandoek mee met de tekst ‘Klaas-Jan mag ik je shirtje?’

0 reacties

 1. Keeper
  PREMIUM
  column barry van der hooft

  Keeper

  Dankzij de zoveelste fantastische zet van Feyenoord moest ik ineens aan een man op een fiets denken. De Rotterdamse club verraste deze week weer eens vriend en vijand met een transfer die niemand aan zag komen. Nick Marsman staat de komende twee seizoenen onder contract in de Kuip. Of de doelman ook veel onder de lat zal staan is de vraag. Tijdens trainingen ja, maar uit de reacties van veel Feyenoord-aanhangers maakte ik op dat zij hopen dat dit niet in de competitie, beker of Europa het geval is.
 2. Topsport
  PREMIUM
  Column Barry van der Hooft

  Topsport

  Het werd dinsdag tijdens de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge niet benoemd, maar bleek later online wel tussen de aangepaste maatregelen met betrekking tot het coronavirus te staan. ‘Het plan van het kabinet is dat topsporters vanaf 17 december weer in de topsportcompetities kunnen trainen en wedstrijden mogen spelen’. Mooi, al ging het dan om een relatief kleine groep van ongeveer 1000 voetballers en zo’n 5000 topsporters uit overige sporten.