Carrousel

COLUMN BARRY VAN DER HOOFTHet telefoontje kwam destijds als een redelijke verrassing. Of ik eens op gesprek wilde komen bij Hoek, want ze zochten nog een aanvaller. Ik speelde al heel mijn leven bij Terneuzen, maar voelde me wel gevleid door de interesse. Na één gesprek was ik er wel uit. Ik ging de stap zetten, ook al zou ik concurrenten krijgen die ik stuk voor stuk hoger inschatte.

0 reacties

 1. Misstanden
  PREMIUM
  Column Barry van der Hooft

  Misstanden

  Mooie, fijne vereniging is het, Lewedorpse Boys. Veel vrijwilligers met een rood-wit hart zetten zich in voor hun clubje, er hangt een gezellig sfeertje en het is geen toeval dat eerst Rohan de Geus en daarna Paulus Poortvliet er vier seizoenen lang trainer waren. Toch kwam de club afgelopen week negatief in het nieuws, nadat scheidsrechter Jan de Vos een klap had gekregen van een toeschouwer. Kon de club daar veel aan doen? Nee, eigenlijk niet.
 2. Acht wedstrijden voor Goes en Hoek in de maand april, dat wordt slopend
  PREMIUM

  Acht wedstrij­den voor Goes en Hoek in de maand april, dat wordt slopend

  Donderdagavond deed Lorenzo Staelens mee in een rondootje. Ik zag de trainer van Hoek, die zeventig interlands voor België speelde, de afgelopen maanden een paar keer tegen een bal trappen en concludeerde dat de voormalig Rode Duivel het nog steeds kon. Staelens, vaak een beetje gesloten en niet snel uitbundig, deed nu ook eens mee in een ontspannen rondo, waarbij hij niet aan de zijkanten maar in het midden ging staan, om het spel te verdelen.
 3. Contractje
  PREMIUM
  COLUMN BARRY VAN DER HOOFT

  Contractje

  Het waren wat Whatsapp-berichten over en weer, op 17 november jongstleden. Thomas van den Houten wilde iets weten over een Zeeuwse voetballer, ik vroeg op mijn beurt of het klopte dat hij in de winterstop ging vertrekken bij AFC. ‘Niet dat ik weet hoezo?’ stuurde de linksback terug. In januari naar Spakenburg? Nee, dat ging niet gebeuren, maakte hij duidelijk. Want, zo appte de uit Goes afkomstige linksback, hij had geen geregistreerd KNVB-contract en viel dus onder de ‘amateurregels’.