Veel belangstelling voor de drive-in dienst van de Hoeksteen in IJsselmuiden. Gewoon, op een parkeerplaats bij een manege. Helemaal coronaproof.
Volledig scherm
PREMIUM
Veel belangstelling voor de drive-in dienst van de Hoeksteen in IJsselmuiden. Gewoon, op een parkeerplaats bij een manege. Helemaal coronaproof. © Freddy Schinkel

Zingen en bidden vanuit de auto bij drive-in kerkdienst: ‘Moet je zien wat een rij’

Ze hebben elkaar gemist, kerkleden van de Hoeksteen in IJsselmuiden. Zondag konden ze weer eens massaal een eredienst vieren, coronaproof. Hoe? Via een drive-in dienst op het parkeerterrein van een manege. Zingen en bidden vanuit je auto, zonder getoeter, anders schrikken de paarden. 

  1. ‘Wat als een ambulance zonder sirene brokken maakt?’
    VRAAG & ANTWOORD

    ‘Wat als een ambulance zonder sirene brokken maakt?’

    ,,Hoe zit het met de wettelijke aansprakelijkheid als een ambulancebestuurder een ongeval veroorzaakt als hij bij een spoedrit alleen het blauwe zwaailicht aan heeft staan en niet de geluidssignalen voert?”, vraagt lezer Hans van Kollenburg. ,,Vaak horen wij vanaf de snelweg een ambulance met loeiende sirene aankomen, maar bij nadering van onze wijk wordt die uitgezet. Dat gebeurt vooral ’s nachts, waarschijnlijk om onrust te voorkomen.”