Het bioscoopscherm domineert op de achterbank, die BMW tot Executive Lounge heeft omgedoopt. De ene zitplaats kan in een ligstand worden gezet.
Volledig scherm
Het bioscoopscherm domineert op de achterbank, die BMW tot Executive Lounge heeft omgedoopt. De ene zitplaats kan in een ligstand worden gezet. © BMW

Nieuw topmodel van BMW legt de passagiers in de watten

BMW maakt van de auto een drive-inbioscoop met zijn nieuwe topmodel, de 7-serie. Het vlaggenschip zal voor het eerst ook volledig elektrisch verkrijgbaar zijn- als i7 - en het reusachtige 31,3-inch ‘bioscoopscherm’ is bedoeld voor de passagiers op de achterbank. Een hightech audio-installatie van Bowers & Wilkins, met luidsprekers in de hoofdsteunen, maakt de bioscoopervaring compleet.

  1. Belgische automobilist rijdt bewusteloos 25 kilometer door met cruisecontrol en rijstrookbewaking
    PREMIUM

    Belgische automobi­list rijdt bewuste­loos 25 kilometer door met cruisecon­trol en rijstrook­be­wa­king

    Een Belgische automobilist heeft gisterochtend in zijn Renault Clio 25 kilometer op de snelweg afgelegd tussen Genk en Halen terwijl hij bewusteloos was. Door de cruisecontrol en ‘Lane Assist’, een techniek die de auto tussen de lijnen houdt, kon de auto zelfstandig op de weg blijven. Twee politieteams wisten de auto uiteindelijk te vertragen door voor de Clio te gaan rijden.