Na een oproep in het AD voor het opsturen van autobladen heeft Rogier de Jager dozen vol bladen over treinen, auto’s en vrachtwagens ontvangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Na een oproep in het AD voor het opsturen van autobladen heeft Rogier de Jager dozen vol bladen over treinen, auto’s en vrachtwagens ontvangen. © Marlies Wessels

Lief! AD-lezers overladen verstandelijk beperkte Rogier met autobladen: ‘Overweldigend’

komt voor elkaarDe verstandelijk beperkte Rogier de Jager (46) is helemaal gék van auto’s. Er is dan ook niets dat hem blijer maakt dan tijdschriften over auto’s en vrachtwagens. Hij scheurt de plaatjes uit en maakt er slingers van. Dankzij een oproep in het AD stromen de tijdschriften nu binnen. 

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.