De bezoekers van het tuning-evenement kregen in een aantal gevallen een bekeuring voor het overtreden van de maximumsnelheid (foto ter illustratie)
Volledig scherm
De bezoekers van het tuning-evenement kregen in een aantal gevallen een bekeuring voor het overtreden van de maximumsnelheid (foto ter illustratie) © Porsche

Franse politie deelt meer dan 600 bekeuringen uit tijdens tuning-evenement

De Franse politie heeft vorig weekend 603 bekeuringen uitgedeeld in Servon, een stadje in Seine-et-Marne, een departement in het noorden van Frankrijk. De boetes werden uitgedeeld voor te hard rijden op een weg in de nabijheid van een parkeergarage waar een bijeenkomst voor tuning-liefhebbers werd gehouden.

  1. Spectaculaire bolides kijken op Breepark: ‘Hier word ik nu echt gelukkig van’
    Play
    video

    Spectacu­lai­re bolides kijken op Breepark: ‘Hier word ik nu echt gelukkig van’

    BREDA - Van Lamborghini’s tot Kevers. Op Gr8 Summer Jam op het Breepark staan dit weekend zo’n tweehonderd getunede auto’s opgesteld. Vehikels waarbij iets is toegevoegd, verbouwd of anderszins aangepast. Soms subtiel, vaak over the top. ,,Het merendeel is echt smakeloos gedaan, met veel te veel plastic”, vinden vrienden Jeroen Schot en Dennis Kapper. ,,Voor ons is subtiliteit de kunst.”