Drugshandelaar Abdelkader B. (l.) is nooit teruggevonden. Younes El B. kon na zes weken ontvoering ontsnappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Drugshandelaar Abdelkader B. (l.) is nooit teruggevonden. Younes El B. kon na zes weken ontvoering ontsnappen. © Patrick Lefelon

Zware jongens gestraft met 12 jaar cel voor ontvoeringen in drugsmilieu

Vier  Parijse zware jongens  zijn gestraft met 9 tot 12 jaar cel voor twee ontvoeringen in het Antwerpse drugsmilieu. Slachtoffer Younes ‘El Magico’  E.B. kon na 38 dagen gijzeling ontsnappen. Van het tweede slachtoffer ‘De Jood’ Abdelkader B. ontbreekt elk teken van leven. 

  1. Bekende Antwerpse strafpleiter naar rechtbank doorverwezen in zaak van heling en witwassen

    Bekende Antwerpse strafplei­ter naar rechtbank doorverwe­zen in zaak van heling en witwassen

    De bekende Antwerpse strafpleiter Tim Smet moet voor de correctionele rechtbank verschijnen op verdenking van heling en witwassen. Dat heeft de kamer van inbeschuldigingstelling (KI) beslist. Smet wordt ervan verdacht dat hij zich door zijn cliënte Ashley Van de Velde, die samen met haar vriend moet terechtstaan voor de roofmoord op een gevangenisverpleegster, heeft laten betalen met een deel van de buit. Smet ontkent de aantijgingen.
  2. Fitness FitalityClubs biedt online trainingsplatform
aan voor zorgverleners

    Fitness Fitality­Clubs biedt online trainingsplatform aan voor zorgverle­ners

    De vijf Antwerpse FitalityClubs bieden vanaf maandag 6 april hun gezamenlijke trainingsplatform FitalityClubs Online Community (FOC) gratis aan voor alle zorg- en hulpverleners, ongeacht of ze lid zijn van een van deze clubs, en dit voor de volledige duur van de coronacrisis. Wie werkzaam is in de zorg, kan een toelatingsverzoek sturen naar de gesloten Facebookgroep FitalityClubs Online Community met het begeleidende bericht “Ik ben zorgverlener”.