Zwaargewond slachtoffer en verdachte van caféruzie stonden geseind bij politie

Antwerpen/BorgerhoutEen man is donderdagochtend rond 6 uur zwaargewond geraakt bij een vechtpartij op de Turnhoutsebaan. De politie heeft het voetpad en een deel van de rijweg afgesloten. Het verkeer wordt wel doorgelaten. De man werd door enkele onbekenden in elkaar geslagen.

  1. Jonge Antwerpse ondernemers maken van smartphone de ‘ogen’ van slechtzienden en blinden: “Systeem maakte geen enkele fout op 250.000 kruispunten”
    Antwerpen

    Jonge Antwerpse onderne­mers maken van smartphone de ‘ogen’ van slechtzien­den en blinden: “Systeem maakte geen enkele fout op 250.000 kruispun­ten”

    Veilig de straat oversteken: best wel een uitdaging in een drukke stad als Antwerpen. En dat is het nog veel meer voor onze blinde of slechtziende medeburgers. Gelukkig is er nu de OKO-app van het Antwerpse bedrijf AYES die je op elke smartphone kunt installeren. Geluidssignalen vertellen je of de lichten op groen of rood staan. “Het maakt ons zelfstandiger”, zeggen Peter Janssens (46) en Kenny Demulder (42), die het systeem met de ‘artificiële ogen’ de voorbije maanden testten.