ISVAG Wilrijk
Volledig scherm
ISVAG Wilrijk © Benoit De Freine

Zuhal Demir weigert nieuwe vergunning ISVAG: “Huiswerk moet opnieuw gebeuren”

AntwerpenISVAG moet opnieuw naar de tekentafel als het een nieuwe afvalverbrandingsoven in Wilrijk wil bouwen. Nadat de Raad voor Vergunningsbetwistingen vorige week zowel de omgevingsvergunning voor de bestaande oven, als voor de nieuw geplande installatie, vernietigde, heeft Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) beslist om de vergunning voor de nieuwe oven niet opnieuw te verlenen. “Het huiswerk moet opnieuw gebeuren.”

  1. ‘Top Gun’-fans nemen plaats in echte F-16 naast Kinepolis Antwerpen: "Ik ben zowaar de Belgische Maverick, en het klopte gewoon”
    Antwerpen

    ‘Top Gun’-fans nemen plaats in echte F-16 naast Kinepolis Antwerpen: "Ik ben zowaar de Belgische Maverick, en het klopte gewoon”

    Vijf volle zalen in de Kinepolis, bijna 2.000 fans. Zoveel bezoekers lokte de sequel van de avant-première van ‘Top Gun: Maverick’ naar het cinemacomplex in Antwerpen dinsdagavond. En ze werden verrast. In samenwerking met de Belgische luchtmacht mochten ze een zitje nemen in een echt F-16-vliegtuig op de parking: “In Nederland komt ‘ie pas volgende week uit, maar zo lang konden we niet wachten.”