Mie Branders (PVDA) overhandigt een pakket met petities tegen de afbouw van de loketten in de districten aan schepen voor  Loketten Nabilla Ait Daoud (N-VA).
Volledig scherm
Mie Branders (PVDA) overhandigt een pakket met petities tegen de afbouw van de loketten in de districten aan schepen voor Loketten Nabilla Ait Daoud (N-VA). © Tessa Kraan

“Zorg voor loketten op mensenmaat”: petitie met 425 handtekeningen voor schepen Nabilla Ait Daoud (N-VA)

AntwerpenAntwerps gemeenteraadslid Mie Branders (PVDA) overhandigde maandag een pakket met 425 handtekeningen aan schepen van Loketten Nabilla Ait Daoud (N-VA). Het protest richt zich tegen de plannen van de stad voor een ‘Loket op Maat’. Vier districten behouden een regioloket, de andere districten zullen slechts twee dagen per week open zijn.

  1. VAKANTIE OP DE VLUCHT. Yamen (16) overleeft twee jaar in een vluchtelingenkamp in Syrië voor hij in Antwerpen strandt: “Liever nog dan een reis zou ik mijn verjaardag eens willen vieren”
    PREMIUM
    Antwerpen/Kapellen

    VAKANTIE OP DE VLUCHT. Yamen (16) overleeft twee jaar in een vluchtelin­gen­kamp in Syrië voor hij in Antwerpen strandt: “Liever nog dan een reis zou ik mijn verjaardag eens willen vieren”

    De een gaat een dagje zonnekloppen in Blankenberge, de ander drie weken rondtrekken door Bali. Het is vakantie, maar is dat ook voor iedereen zo? Onze reporter zat samen met vluchtelingen uit Syrië, Afghanistan, Turkije en Oekraïne en stelde hen de vraag. Deze week: De Syrische Yamen die een namiddag in Oostende als één van de beste dagen van zijn leven beschouwt.