Joachim Meeusen, de zoon van provinciegouverneur Cathy Berx, was lid van studentenclub Reuzegom.
Volledig scherm
Joachim Meeusen, de zoon van provinciegouverneur Cathy Berx, was lid van studentenclub Reuzegom. © Belga

Zoon van gouverneur Cathy Berx dient klacht in tegen De Morgen na uitlekken verklaring Reuzegom

Reuzegommer Joachim Meeusen, de zoon van provinciegouverneur Cathy Berx, dient een klacht in tegen De Morgen. De krant citeerde zaterdag uit de ondervraging van Joachim Meeusen uit het onderzoek naar de dood van Sanda Dia. Journalist Douglas De Coninck blijft achter zijn verhaal staan en stelt zich vragen bij de houding van Joachim Meeusen. 

 1. Eric (60) baat oudste pantoffelwinkel van Antwerpen uit: “Toeristen stappen hier vol verbazing binnen”
  PREMIUM

  Eric (60) baat oudste pantoffel­win­kel van Antwerpen uit: “Toeristen stappen hier vol verbazing binnen”

  Wie door de Antwerpse binnenstad kuiert, treft hier en daar nog enkele authentieke, karaktervolle winkelpanden. Jammer genoeg verdwijnen ze steeds meer uit het straatbeeld om plaats te maken voor grotere ketens. Gelukkig wisten een aantal vaste waarden de tand des tijds te doorstaan. In deze nieuwe reeks brengen we een nostalgische toer achter de schermen van deze overgebleven parels. We beginnen bij ‘t Pantoffeltje waar Eric De Meyer schoenen verkoopt met hart en ziel.
 2. Véronique Leysen toont haar leukste plekjes van Antwerpen: “Mogen werken in deze wereldstad maakt me gelukkig”
  PREMIUM

  Véronique Leysen toont haar leukste plekjes van Antwerpen: “Mogen werken in deze wereldstad maakt me gelukkig”

  Studio Véro, make-uptutorials, de franchise van koffiebar Maurice, en voltijds moederschap van twee kindjes: onderneemster Véronique Leysen (34) zit niet stil. De Mechelse verhuisde onlangs terug naar haar geboortestad, maar leeft nog steeds in Antwerpen. “Ik woonde al sinds mijn 17de in Antwerpen, en ik moet toegeven dat ik heel graag vertoef in deze wereldstad, liever dan in provinciestadje Mechelen. Ik ben hier gelukkig nog dagelijks voor het werk, en misschien kom ik hier wel terug wonen als de kinderen het huis uit zijn.” Maar tot het zover is, verklapt Véronique ons wel al haar 8 favoriete plekjes in Antwerpen.