Oud-rijkswachter Willy Van Mechelen met zijn medeverdachten Nathan S. en Lucio Aquino.
Volledig scherm
Oud-rijkswachter Willy Van Mechelen met zijn medeverdachten Nathan S. en Lucio Aquino. © rv / Lefelon / Photo News

Zoon en huisdokter van oud-rijkswachter blijven in de cel in drugsonderzoek

Niet enkel oud-rijkswachter Willy Van Mechelen, ook zijn zoon Ethan en zijn huisarts Peter J. blijven voorlopig in de gevangenis opgesloten. Zij zijn aangehouden in het drugsonderzoek Costa. De bende wordt verdacht van invoer van minstens 10 cocaïneladingen, waarvan één mega-lading van 2,9 ton. 

 1. Stad start ruimtelijk uitvoeringsplan Cultuurpark op: “Cultuurpark moet cultuur-recreatieve toplocatie worden”
  Antwerpen

  Stad start ruimtelijk uitvoe­rings­plan Cultuur­park op: “Cultuur­park moet cul­tuur-recreatie­ve toplocatie worden”

  Het college keurde vorige week de intentie tot de opmaak van een ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) Cultuurpark goed. Het gebied van dat RUP Cultuurpark bevindt zich tussen de Gérard Le Grellelaan, de Vogelzanglaan, de Jan Van Rijswijcklaan en de Ring. In het voorjaar van 2021 wordt de procedure gestart en organiseert de stad een inspraakmoment voor de buurt.
 2. Ooit percussionist voor Soulsister en The Pointer Sisters, nu op podium van The Voice Senior: “Me vaak laten misleiden door managers”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Ooit percussio­nist voor Soulsister en The Pointer Sisters, nu op podium van The Voice Senior: “Me vaak laten misleiden door managers”

  Mogelijk heb je nog nooit van Eddie Conard (64) gehoord, maar de Amerikaanse percussionist heeft er al een decennialange carrière opzitten bij bands als Soulsister, Golden Earring en zelfs The Pointer Sisters. Hij woont nu al tien jaar in Antwerpen en staat vrijdagavond op het podium van The Voice Senior. “Ik ben opgegroeid in een bruisend arbeidersstadje, naast Michael Jackson.”
 1. Elke dag een cadeautje van Erika tijdens thuisquarantaine
  Play

  Elke dag een cadeautje van Erika tijdens thuisqua­ran­tai­ne

 2. Wie heeft uil Fibi gezien?
  Play

  Wie heeft uil Fibi gezien?