Schepen voor stads- en buurtonderhoud Els van Doesburg (N-VA) krijgt een laatste briefing door ploegleider Bachir Yachou. Haar sluikstortronde op de kar doet ze met Boris.
Volledig scherm
Schepen voor stads- en buurtonderhoud Els van Doesburg (N-VA) krijgt een laatste briefing door ploegleider Bachir Yachou. Haar sluikstortronde op de kar doet ze met Boris. © Tessa Kraan

Zo zag u Els van Doesburg (N-VA) nog niet eerder: Antwerpse schepen loopt achter de vuilkar

AntwerpenSchepen van Stads- en Buurtonderhoud Els van Doesburg (N-VA) beleefde maandag haar vuurdoop als karlader bij stadsreiniging. Ze deed dat met een duidelijk doel: “We zijn dringend op zoek naar chauffeurs, want die zijn moeilijk te vinden. Ik wil hiermee onze medewerkers ook een hart onder de riem steken. Ze verdienen respect.”

 1. Antwerps vijfsterrenhotel wil ‘bepaald volkje’ uit publieke tuin houden, maar moet slagboom afbreken van stad
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerps vijfster­ren­ho­tel wil ‘bepaald volkje’ uit publieke tuin houden, maar moet slagboom afbreken van stad

  De soap rond het nieuwe vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary in hartje Antwerpen gaat verder. De eigenaar plaatste nu een slagboom voor de trage weg die doorheen de botanische tuin langs het hotel loopt. De stad geeft misnoegde buurtbewoners gelijk, de bareel moet verdwijnen. Maar bij Botanic Sanctuary denken ze daar anders over. “Drugs dealen, kamperen in de tuin… dat ‘volkje’ is hier niet welkom.”
 2. Luc Van Der Kelen over de helden van het sportveld: “Vroeger lachte ik al eens met vierde provincialers. Op basis van wat ik in die eerste match van m’n kleinzoon heb gezien, is daar geen reden toe”
  PREMIUM

  Luc Van Der Kelen over de helden van het sportveld: “Vroeger lachte ik al eens met vierde provincia­lers. Op basis van wat ik in die eerste match van m’n kleinzoon heb gezien, is daar geen reden toe”

  Grote mond, klein hartje. Als ik mijn kleinzoon Thomas (17), moet typeren, zal ik er niet ver naast zitten. Deze week heeft hij zijn eerste echte, officiële match gespeeld in de eerste ploeg van Schoten. Als doelman. Op zo’n moment moet je laten zien wat je waard bent.