De organisatie hoopt dat de Sinksenfoor gewoon door kan gaan
Volledig scherm
De organisatie hoopt dat de Sinksenfoor gewoon door kan gaan

Zó wil organisator Sinksenfoor kermis veilig laten doorgaan: “Plexiglas aan spelkramen, aantal bezoekers in lunaparken beperken”

De organisatie van de Sinksenfoor roept op om de kermis op Spoor Oost door te laten gaan. Lukt dat niet, dan vreest die een vloed aan faillissementen bij de foorkramers. Volgens de organisatie moet een Sinksenfoor in coronatijden perfect lukken. “Spoor Oost is de beste locatie voor een kermis in deze tijden. De site is afgesloten zodat een systematische doorloop voor bezoekers georganiseerd kan worden.”

 1. Twee rijstroken versperd op Antwerpse Ring na ongeval ter hoogte van Berchem richting Nederland
  Antwerpen

  Twee rijstroken versperd op Antwerpse Ring na ongeval ter hoogte van Berchem richting Nederland

  Op de Antwerpse Ring is een verkeersongeval gebeurd ter hoogte van Berchem. De twee linkse rijstroken richting Nederland zijn daar versperd. Het ongeval zorgt voor file op de Ring en de aansluitende snelwegen. Je schuift aan op de A12 vanaf Wilrijk en E19 vanaf Kontich. Ook op de E17 is het filerijden. Daar is bovendien de middenrijstrook ter hoogte van Kruibeke versperd door een defect voertuig. Je schuift er aan vanaf Temse.
 2. Voorzitster Betty Autrique stopt na 15 jaar bij Beerschot Atletiek: “Dat ik de buurt bij elkaar bracht, daar ben ik het meest trots op”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Voorzit­ster Betty Autrique stopt na 15 jaar bij Beerschot Atletiek: “Dat ik de buurt bij elkaar bracht, daar ben ik het meest trots op”

  Wie over Beerschot Atletiek spreekt, kan niet om Betty Autrique (72) heen. Als voorzitster heeft ze de club (BVAC) in het Kielpark weer op de kaart gezet na moeilijke jaren. Maar nu stopt het voor haar. Dinsdag gaf ze de fakkel door aan Freddy Verlinden. “Ik heb sinds 2007 in een van de meest superdiverse wijken van Vlaanderen aan een mooi sociaal en sportief verhaal kunnen werken.”