Sebastien Smets
Volledig scherm
© Sebastien Smets

Zo VeloVeilig is Antwerpen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

 1. Eerste Zeeuwse mosselen komen aan in Antwerpen, en zelfs Gers Pardoel was erbij om te proeven
  Antwerpen

  Eerste Zeeuwse mosselen komen aan in Antwerpen, en zelfs Gers Pardoel was erbij om te proeven

  Het zijn eens niet Sinterklaas en zijn pieten die feestelijk aanmeren in Antwerpen, maar wel de eerste Zeeuwse mosselen. Marineau, het vis- en zeevruchtenrestaurant en dito viswinkel van horeca-ondernemer Wim Van der Borght, strikte een heuse Mosselkotter-boot om de eerste oogst Zeeuwse mosselen aan land te brengen in Antwerpen. Zelfs mosselfan Gers Pardoel was erbij om de eerste mossel te proeven.
 2. Bezielers van Camion openen fine dining restaurant Camionette op PAKT-site: “Alle puzzelstukjes vallen in elkaar”
  Antwerpen

  Bezielers van Camion openen fine dining restaurant Camionette op PAKT-si­te: “Alle puzzelstuk­jes vallen in elkaar”

  We schreven er een tijdje geleden al over, maar nu is het ook eindelijk zover: Camille Dubois (30) en Boqion De Pooter (30) van het populaire vegan restaurant Camion openen op vrijdag 1 juli hun tweede vestiging - Camionette - op de PAKT-site. Camion zal voortaan worden verdergezet als een ontbijt- en lunchbar, terwijl je bij Camionette zowel ‘s middags als ‘s avonds terecht kan voor allerlei sharing gerechten of een glaasje natuurwijn in de bar. “Bij Camionette breken we met het beeld dat enkel traditioneel tafelen onder fine dining geplaatst kan worden.”
 3. “Gewoon pakken die kerel, en klaar.” 8 leden van motorclub No Surrender veroordeeld voor verijdelde ‘strafexpeditie’
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Gewoon pakken die kerel, en klaar.” 8 leden van motorclub No Surrender veroor­deeld voor verijdelde ‘strafexpe­di­tie’

  Acht leden van de motorclub No Surrender zijn door de Antwerpse rechtbank veroordeeld tot celstraffen tot 4 jaar. De mannen werden in mei vorig jaar gearresteerd toen een SRT-team hen klemreed op de Luitenant Lippenslaan. Ze bleken enkele doorgeladen vuurwapens in de auto te hebben liggen en de politie had reden om te denken dat ze iemand aan het zoeken waren. “Hij moet teruggeven wat hij gestolen heeft, anders heeft hij pech.”