De voordeur werd eruit geblazen. / Bilal B. op de drempel van zijn woning.
Volledig scherm
De voordeur werd eruit geblazen. / Bilal B. op de drempel van zijn woning. © Marc De Roeck / Marc De Roeck

Zes woningen beschadigd bij nieuwe aanslag in Borgerhout, veroordeelde drugscrimineel geviseerd

In Borgerhout is vannacht rond 1.30 uur opnieuw een aanslag gepleegd die gelinkt wordt aan het drugsmilieu. In de Kortrijkstraat ontplofte een explosief dat heel wat schade aanrichtte. Het doelwit lijkt de veroordeelde drugscrimineel Bilal B. “Mijn broer woont nochtans al zeker een jaar niet meer in het huis”, zegt Tarik B.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. Daf (49) viert tien jaar speciaalbiercafé: “Bier-geeks halen hun neus op voor Stella, maar in Pardaf komen twee werelden mooi samen”

  Daf (49) viert tien jaar speciaal­bier­café: “Bier-geeks halen hun neus op voor Stella, maar in Pardaf komen twee werelden mooi samen”

  Octopussy Vintage, Mûre Rullquin, Passion of the Beets en Cuvée Kluysbosch Framboos van Angerik. Chinees voor jou? Passeer dan dringend in café Pardaf op de hoek van de Suikerrui met de kaaien, want het is maar een kleine greep uit een exclusief bieraanbod van 850 (!) verschillende soorten. Volgende week haalt het café het stof van de meest exotische biertjes uit de kelder om het tienjarig bestaan te vieren. Én wordt er getrakteerd.
  Antwerpen