Restaurant Fiera in de Handelsbeurs.
Volledig scherm
Restaurant Fiera in de Handelsbeurs. © Klaas De Scheirder

Zes maanden geleden nog ‘duivenkot’, nu nieuwe gastronomische hotspot: restaurant Fiera opent in Handelsbeurs

Groene fluwelen zetels, een authentieke mozaïekvloer en een fenomenaal hoog plafond met houten elementen: nieuwkomer Fiera is misschien wel één van de mooiste plekjes in Antwerpen waar je vanaf 14 februari kan dineren. Het restaurant met loungebar opent in de voormalige Schippersbeurs, een zijbeuk van de Antwerpse Handelsbeurs. “Tot zes maanden geleden was dit verborgen pareltje nog één groot duivenkot, maar nu zijn we enorm fier op het resultaat.”

 1. Niet 5, maar 4 jaar celstraf voor vrouw die zich aansloot bij Islamitische Staat: “Zij bestrijdt mee de fundamentele waarden van onze samenleving.”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Niet 5, maar 4 jaar celstraf voor vrouw die zich aansloot bij Islamiti­sche Staat: “Zij bestrijdt mee de fundamente­le waarden van onze samenle­ving.”

  Sabah H. vertrok in november 2014 samen met haar echtgenoot Mohamed B. naar Syrië om zich aan te sluiten bij terreurgroep IS. Daarvoor werd ze in februari 2017 veroordeeld tot 5 jaar cel. Haar advocaat tekende verzet aan tegen dat vonnis, waar de rechtbank op inging. Het nieuwe vonnis luidt: 4 jaar effectieve gevangenisstraf en 3.000 euro boete. Sabah H. was zelf niet bij de zitting aanwezig omdat ze al geruime tijd vastzit in het Syrische vluchtelingenkamp Al-Hawl.
 1. Zaak-Ichelle: Na 14 december 21.00 uur stopte alles
  Play

  Zaak-Ichel­le: Na 14 december 21.00 uur stopte alles

 2. Kappers staan klaar om weer te knippen: Telefoon roodgloeiend
  Play

  Kappers staan klaar om weer te knippen: Telefoon roodgloei­end