Nagib Amari is eigenaar van een bouwbedrijf en een vastgoedpatrimonium.
Volledig scherm
PREMIUM
Nagib Amari is eigenaar van een bouwbedrijf en een vastgoedpatrimonium. © rv

Zakenman raakt blind aan één oog na onterecht verblijf in gevangenis: “Sinds vrijlating al 128 keer op consultatie geweest”

AntwerpenAntwerpenaar Nagib Amari (39) krijgt een schadevergoeding van 51.000 euro van de Belgische Staat. Tijdens een onterecht verblijf in de gevangenis kreeg hij onvoldoende medische verzorging, waardoor hij blind werd aan een oog. “Ik hoop dat er iets gedaan wordt aan de schrijnende toestanden in de Begijnenstraat.”

0 reacties

 1. Smartphonebeelden tonen hoe ontsnapte gevangene te voet wegvlucht en hoe agenten hem oppakken na klopjacht in Antwerpen
  Antwerpen

  Smartphone­beel­den tonen hoe ontsnapte gevangene te voet wegvlucht en hoe agenten hem oppakken na klopjacht in Antwerpen

  De politie heeft vandaag een klopjacht gehouden in de omgeving van de Noorderlaan in Antwerpen. Een gevangene die nog jaren in de cel moest zitten, ontsnapte deze namiddag uit het politiekantoor. Op smartphonebeelden is te zien hoe de man te voet wegvlucht. Agenten snellen ter plaatse en kunnen de man inrekenen in de Bostonstraat, in de buurt van het politiekantoor op de Noorderlaan.
 1. Nederlandse zakenman dood aangetroffen in hofgracht kasteel Belvédère in Wijnegem: “Vader was 65, maar voelde zich een veertiger”
  PREMIUM
  Wijnegem

  Nederland­se zakenman dood aangetrof­fen in hofgracht kasteel Belvédère in Wijnegem: “Vader was 65, maar voelde zich een veertiger”

  Leo de Haas (65), één van de grote projectontwikkelaars in het Antwerpse, is donderdagnacht op tragische wijze overleden. Hij werd dood aangetroffen in de hofgracht van zijn kasteel Belvédère in Wijnegem. De politie sluit kwaad opzet uit. Leo de Haas is de vader van Raissa en Joyce, de tweelingzussen achter het succesvolle tonicbedrijf Double Dutch. “Dit is zo onverwacht, hij had nog zoveel plannen”, zegt Raissa.
 2. Provincie legt goudfabriek Value Trading voorwaarden op voor vergunning van drie jaar: “Binnen de maand verhuisplan opstellen”
  Antwerpen

  Provincie legt goudfa­briek Value Trading voorwaar­den op voor vergunning van drie jaar: “Binnen de maand verhuis­plan opstellen”

  Maximaal drie jaar: zo lang mag goudraffinaderij Value Trading nog op zijn huidige plek in de Antwerpse stationsbuurt blijven. De provincie koppelt aan de toegekende omgevingsvergunning nog een voorwaarde: binnen de maand moet het bedrijf de deputatie een plan bezorgen voor een verhuis of voor het stopzetten van alle activiteiten. Value Trading wenste vrijdag niet te reageren.