De Rietschoorvelden in Merksem.
Volledig scherm
De Rietschoorvelden in Merksem. © Google Maps

Woning in Merksem beschoten: politie voert onderzoek

MerksemNiet alleen in het Antwerpse district Borgerhout, ook in het naburige district Merksem is een woning onder vuur genomen. Dat bevestigt het Antwerpse parket. De feiten dateren van dinsdagnacht, maar raakten nu pas bekend. Een link met het drugsmilieu wordt ook hier niet uitgesloten.

 1. Een liefdevol leven vol kleur: 4 tips om de LGBTQIA+-gemeenschap te steunen
  MINI

  Een liefdevol leven vol kleur: 4 tips om de LG­BTQIA+-gemeen­schap te steunen

  De maand augustus staat in het bijzonder in het teken van kleurrijke liefde, grenzeloos en zonder vooroordelen. Maar waarom enkel focussen op ‘Pridemaand als we er samen een ‘Pridejaar’ van kunnen maken? Omdat iedereen het verdient om lief te hebben op een manier die voor elk goed voelt, hijsen we massaal de regenboogvlag. Maar wat kan je concreet doen om je steun te betuigen? Vier tips om van dit jaar een jaar vol liefde, verbondenheid en positiviteit te maken.
 2. Organisator Bart Abeel blikt vooruit op wat de meest imposante Pride óóit moet worden: “Heel de stad is Pride, niet Gay Pride, maar Antwerp Pride”
  PREMIUM
  ANTWERP PRIDE

  Organisa­tor Bart Abeel blikt vooruit op wat de meest imposante Pride óóit moet worden: “Heel de stad is Pride, niet Gay Pride, maar Antwerp Pride”

  ‘Utopia’ wordt in Antwerpen voor één week omgedoopt tot ‘Queertopia’. Of hoe de wereld er in de toekomst idealiter moet uitzien volgens de vele diverse gezichten achter Antwerp Pride. Organisator Bart Abeel blikt vooruit op wat nú al een historische editie is. “We verwachten niet dat iedereen langs de zijlijn komt applaudisseren, maar het is aan ons om iedereen te overtuigen dat we de samenleving rijker en liefdevoller willen maken.”