Volledig scherm
Het eethuis Mr. Noodles werd minstens zes keer onder vuur genomen. © PLA

Wokrestaurant dat onder vuur werd genomen, is failliet

Mister Noodles, het wokrestaurant in Abdijstraat op het Antwerpse Kiel, is failliet. De zaak werd vorig jaar, vermoedelijk door drugsmaffia, onder vuur genomen.

Het eethuis, dat dicht was wegens verbouwingen, werd in de nacht van 17 op 18 juni 2018 beschoten. De feiten speelden zich vermoedelijk af in het drugsmilieu. De zaakvoerder van Mister Noodles bleek immers de verdachte in een groot drugsonderzoek. Zijn auto was een maand eerder in Hove ook al eens in brand gestoken.

De rechtbank van koophandel sprak begin deze maand al het failliet van Mister Noodles uit. Er is een curator aangesteld die het faillissement verder moet afhandelen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoner bezorgd om staat flatgebouw: “Vocht, ongedierte en afbrokkelend beton. We rotten hier weg”

    Bewoner bezorgd om staat flatgebouw: “Vocht, ongedierte en afbrokke­lend beton. We rotten hier weg”

    Hij is het op z’n zachtst gezegd beu, de 53-jarige Michel Roosenbroeck. “Ons flatgebouw verkommert”, zegt Michel. “Beton brokkelt af en balkons kreunen onder het vocht. De muizen hebben de veertiende etage bereikt. De eigenaar ligt er niet wakker van.” Die eigenaar, de nv E.G.L.I. ontkent de problemen. “Sommige bewoners moeten zelf verantwoordelijkheid nemen”, klinkt het daar.
  2. Arts en politicus Dirk Van Duppen, getroffen door pancreaskanker, krijgt warm eerbetoon op ManiFiesta

    Arts en politicus Dirk Van Duppen, getroffen door pancreas­kan­ker, krijgt warm eerbetoon op ManiFiesta

    Tien dagen geleden maakte de Deurnese arts en PVDA-politicus Dirk Van Duppen (63) bekend dat hij aan een ongeneeslijke pancreaskanker lijdt. Er rest hem enkel palliatieve chemo. Zondag vond hij nog de kracht om het debat ‘Samenleven doe je niet alleen’ in te leiden op de tiende ManiFiesta, het jaarlijks ‘Festival van de solidariteit’ in Bredene. Het publiek reageerde ontroerd.