Volledig scherm
Het eethuis Mr. Noodles werd minstens zes keer onder vuur genomen. © PLA

Wokrestaurant dat onder vuur werd genomen, is failliet

Mister Noodles, het wokrestaurant in Abdijstraat op het Antwerpse Kiel, is failliet. De zaak werd vorig jaar, vermoedelijk door drugsmaffia, onder vuur genomen.

Het eethuis, dat dicht was wegens verbouwingen, werd in de nacht van 17 op 18 juni 2018 beschoten. De feiten speelden zich vermoedelijk af in het drugsmilieu. De zaakvoerder van Mister Noodles bleek immers de verdachte in een groot drugsonderzoek. Zijn auto was een maand eerder in Hove ook al eens in brand gestoken.

De rechtbank van koophandel sprak begin deze maand al het failliet van Mister Noodles uit. Er is een curator aangesteld die het faillissement verder moet afhandelen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Meyrem Almaci (Groen): “Vliegschaamte is niet nodig, maar gééf mensen eindelijk alternatieven”
    PREMIUM

    Meyrem Almaci (Groen): “Vlieg­schaam­te is niet nodig, maar gééf mensen eindelijk alternatie­ven”

    Nooit stond Groen er zo goed voor. De partij surft op de klimaathype, al neemt ze ook risico’s. Zoals: de slimme kilometerheffing en het vervangen van de salariswagen door het mobiliteitsbudget. In de peilingen is Groen de tweede grootste. Voorzitster Meyrem Almaci trekt de lijst in Antwerpen. Misschien wordt ze wel minister-president. “Wie wélke ambitie heeft, laat ik aan journalisten over. Ons verhaal draait rond een menselijker, eerlijker en gezonder beleid.”