Het BK Wielrennen in 2017 beloofde veel sfeer, maar ook een moeilijk bereikbare stadskern. Lees hier welke wegen je het komend weekend het beste vermijdt voor het WK Wielrennen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het BK Wielrennen in 2017 beloofde veel sfeer, maar ook een moeilijk bereikbare stadskern. Lees hier welke wegen je het komend weekend het beste vermijdt voor het WK Wielrennen. © Klaas De Scheirder

WK-gekte slaat vanaf vrijdag toe in Antwerpen, maar hoe geraak ik in het centrum? En wat met parking? Een antwoord op al je vragen

WK WielrennenHet WK Wielrennen betekent koning fiets in de koekenstad dit weekend. Het aantal parkings wordt drastisch gereduceerd en ook toegangswegen naar het centrum zullen van vrijdag tot zondag moeilijk bereikbaar zijn. Moet je voor je werk of school toch in Antwerpen geraken? Het Laatste Nieuws beantwoordt al uw vragen over de mobiliteit in Antwerpen tijdens de festiviteiten.

 1. VIDEO. Motorfiets rijdt 1,5 kilometer zonder bestuurder over Antwerpse ring: hoe kan dat?
  Antwerpen

  VIDEO. Motorfiets rijdt 1,5 kilometer zonder bestuurder over Antwerpse ring: hoe kan dat?

  Op de Antwerpse Ring werden automobilisten dinsdagmiddag getrakteerd op een eigenaardig tafereel. Verschillende bestuurders zagen namelijk een motor voorbij rijden... zonder bestuurder. Het spektakel levert merkwaardige beelden op. Ondertussen heeft de politie laten weten dat de bestuurder ongeveer 1,5 kilometer eerder ten val was gekomen, toen hij over een paar metalen buizen was gereden. Maar hoe kan het dat zijn tweewieler dan nog rustig doorrijdt? Onze motorexpert legt het uit.
 2. Veilinghuis Bernaerts verkoopt originele plannen van net heropend KMSKA
  Antwerpen

  Veiling­huis Bernaerts verkoopt originele plannen van net heropend KMSKA

  In Antwerpen viert het bekende veilinghuis Bernaerts op geheel eigen wijze de heropening van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA), na elf jaar van renovatie- en uitbreidingswerken. De originele plannen van het museum uit 1883, met bijhorende goedkeuringsstempel van de toenmalige gemeenteraad, worden volgende week onder de hamer gebracht, net als een tekening van de veelvuldig in het KMSKA aanwezige James Ensor.
 3. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”