Het BK Wielrennen in 2017 beloofde veel sfeer, maar ook een moeilijk bereikbare stadskern. Lees hier welke wegen je het komend weekend het beste vermijdt voor het WK Wielrennen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het BK Wielrennen in 2017 beloofde veel sfeer, maar ook een moeilijk bereikbare stadskern. Lees hier welke wegen je het komend weekend het beste vermijdt voor het WK Wielrennen. © Klaas De Scheirder

WK-gekte slaat vanaf vrijdag toe in Antwerpen, maar hoe geraak ik in het centrum? En wat met parking? Een antwoord op al je vragen

WK WielrennenHet WK Wielrennen betekent koning fiets in de koekenstad dit weekend. Het aantal parkings wordt drastisch gereduceerd en ook toegangswegen naar het centrum zullen van vrijdag tot zondag moeilijk bereikbaar zijn. Moet je voor je werk of school toch in Antwerpen geraken? Het Laatste Nieuws beantwoordt al uw vragen over de mobiliteit in Antwerpen tijdens de festiviteiten.

  1. “Wat is de kost van een mensenleven?” Minister Kitir bezoekt fair trade markt in Borgerhout
    Borgerhout

    “Wat is de kost van een mensenle­ven?” Minister Kitir bezoekt fair trade markt in Borgerhout

    De week van de Fair Trade 2021 bleef ook in Borgerhout niet onopgemerkt. Borgerhub werd omgetoverd tot een ware markt ‘Wall of Fair’ met originele fairtradeproducten. Een ontmoeting tussen noord en zuid, makers van hier en producenten uit het zuiden: “ Producten gemaakt van olifantenpoep staan zelf op mijn bureau ”, zegt minister van Ontwikkelingssamenwerking Meryame Kitir, die ook kwam shoppen.