Winter In Antwerpen
Volledig scherm
PREMIUM
Winter In Antwerpen © Gianni Camilleri

Winter In Antwerpen komt eraan: dit staat je te wachten

Binnen een maand, op zaterdag 7 december, wordt alweer het startschot van Winter in Antwerpen gegeven. Tot zondag 5 januari verandert het historisch centrum dan in een groots winterparadijs. Naast de klassiekers staan er dit jaar ook enkele nieuwkomers op het programma, zoals een magisch winterbos, een winterse zoektocht, een VR-Dome en een escape room. Wij gidsen je door het programma.

Vijf nieuwigheden trekken de aandacht tijdens editie 2019 van Winter in Antwerpen. Ten eerste kan je op de Handschoenmarkt door een feeëriek winterbos wandelen, met eigenzinnige boomsculpturen. Voor wie naar De Grote Schijn in Deurne is geweest, zal dit bos bekend voorkomen: het is namelijk een unieke creatie van de makers van het spektakel in het Rivierenhof. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Waarom zou de Zoo niet voor Antwerpse abonnees kunnen heropenen? “Ons hart bloedt, maar nu een uitzondering vragen, zou niet solidair zijn”

    Waarom zou de Zoo niet voor Antwerpse abonnees kunnen heropenen? “Ons hart bloedt, maar nu een uitzonde­ring vragen, zou niet solidair zijn”

    De Antwerpse Zoo moest op 14 maart de deuren sluiten. Links en rechts klinkt nu een almaar luidere roep om de ‘schoonste hof van ’t stad’ voor Antwerpse abonnees te heropenen. Zeker nu de lente eraan komt en de tuinen in volle bloei komen. “Ons hart bloedt, maar we gaan ons gezond verstand laten spreken”, zegt woordvoerster Ilse Segers. “De piek van de corona-uitbraak ligt nog voor ons. Nu een uitzondering vragen, zou niet solidair zijn.”