Volledig scherm
William Boeva. © Telenet

William Boeva neemt afscheid van zijn jeugd met derde zaalshow ‘B30VA’

William Boeva neemt afscheid van zijn jeugd. De stand-up comedian is 30 jaar geworden en daar zal zijn nieuwe show ‘B30VA’ over gaan. Die gaat op 1 februari in première in de Antwerpse Arenberg. 

De stand-up comedian won in 2012 Humo’s Comedy Cup en is ondertussen toe aan zijn derde zaalshow. In ‘B30VA’ zal hij het hebben over zijn eerste rit op tram 3. Niet gemakkelijk. Of zoals Boeva het zegt: “En ja, ik weet ook wel dat die lege pizzadozen buitengezet moeten worden, maar ik heb er een fort mee gebouwd en dat is ook waardevol.”

Afspraak op 1 februari om 20.15 uur in de Arenberg. De laatste tickets bestel je hier.

  1. Koninklijke Balletschool viert vijftigjarig bestaan Ballet van Vlaanderen met voorstellingen in Stadsschouwburg en HetPaleis

    Koninklij­ke Ballet­school viert vijftigja­rig bestaan Ballet van Vlaanderen met voorstel­lin­gen in Stads­schouw­burg en HetPaleis

    De stedelijke basisschool Prins Dries en de Koninklijke Balletschool Antwerpen vieren dit jaar het vijftigjarig bestaan van Ballet van Vlaanderen. Daarnaast zou Jeanne Brabants, grondlegster van het Ballet van Vlaanderen en oprichtster van de scholen, op 25 januari 100 jaar geworden zijn. Dit wordt gevierd met een receptie op vrijdagavond en met dansvoorstellingen in de Stadsschouwburg en HetPaleis.