Volledig scherm
Georges Smellers (77). © Federale Politie

Wie heeft vermiste Georges Smellers (77) gezien?

Politie en parket zijn op zoek naar de 77-jarige Georges Smellers uit Antwerpen. Hij werd het laatst gezien op dinsdag 13 augustus rond 15 uur aan zijn woning in de Jacob Le Mairestraat op het Kiel. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Georges Smellers is 1m65 lang en zwaar gebouwd. Hij heeft donkergrijs haar. Op zijn bovenarm heeft hij een tatoeage van een anker. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe polo, een azuurblauwe fleece, een zwarte jeansshort en blauwe sportschoenen met gele en groene accenten.

Georges kan verward en gedesoriënteerd overkomen.

Wie meer weet over deze verdwijning kan anoniem en gratis contact opnemen met de speurders via het nummer 0800/30.300, via opsporingen@police.belgium.eu of via dit online tipformulier.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stad Antwerpen en gerechtsdeurwaarders binden samen de strijd aan tegen overmatige schuldenlast

    Stad Antwerpen en gerechts­deur­waar­ders binden samen de strijd aan tegen overmatige schulden­last

    In samenspraak met de stad ontwikkelde gerechtsdeurwaarder Modero het platform ‘One’. Dit platform bundelt de gekende schulden van klanten met structurele financiële problemen in één dossier. De klant krijgt één contactpersoon en één aangepast traject met één maandelijkse afbetaling. Doordat sneller wordt ingegrepen, moeten extra kosten vermeden worden en kan sneller gestart worden met de afbetaling van de schulden.
  2. Sascha (25) begint ecologische ‘wasservice’ The Laundry Hunter: “De was en de strijk doen is voor niemand plezant, maar daar heb ik de oplossing voor”

    Sascha (25) begint ecologi­sche ‘wasservice’ The Laundry Hunter: “De was en de strijk doen is voor niemand plezant, maar daar heb ik de oplossing voor”

    Van een carrièreswitch gesproken: naast zijn job bij een begrafenisondernemer startte Sascha (25) Goldstein uit Mortsel vorige week met zijn eigen 'wasservice’ The Laundry Hunter. De start-up zorgt ervoor dat de was en strijk bij mensen thuis met een bakfiets wordt opgehaald, en gewassen en gestreken terug wordt bezorgd. “Dit past perfect in het plaatje van de e-commerce die zo gangbaar is vandaag de dag.”