Het viaduct aan de Draakplaats (foto dateert van vóór de werken).
Volledig scherm
Het viaduct aan de Draakplaats (foto dateert van vóór de werken). © Dieter Lizen

Werken viaduct Draakplaats na drie jaar achter de rug

AntwerpenNa drie jaar zijn de vernieuwing van het betonnen viaduct én de renovatie van de metselbogen op de Draakplaats en het Tramplein in de Antwerpse wijk Zurenborg een feit. De werken waren noodzakelijk omdat door doorsijpelend water corrosie was ontstaan, wat de veiligheid van het viaduct in gedrang bracht. Spoorwegbeheerder Infrabel trok voor de werken 12 miljoen euro uit.

  1. Bendeleden die jacht maken op pedofielen riskeren celstraffen voor 21 brandbommen in auto: “Gelukkig zijn die niet op de afspraak geraakt”
    PREMIUM
    Antwerpen/Meer

    Bendeleden die jacht maken op pedofielen riskeren celstraf­fen voor 21 brandbom­men in auto: “Gelukkig zijn die niet op de afspraak geraakt”

    Vier leden van Brotherhood Sin Miedo, opgericht om te strijden tegen pedofilie, staan terecht voor het bezit en vervoer van verboden wapens. Bij een verkeerscontrole vond de wegpolitie 21 brandbommen in hun koffer. De mannen bleken op weg naar een afspraak met de beruchte motorbende Bandido’s. De procureur vordert 30 maanden celstraf tegen de president Andino B. van Brotherhood Sin Miedo.