De Keizerstraat.
Volledig scherm
De Keizerstraat. © Google Maps

Werken aan drinkwaterleiding in Keizerstraat

AntwerpenIn de Keizerstraat zijn vanaf 25 oktober tot en met 3 november werken aan de drinkwaterleiding gepland. De straat wordt afgesloten voor doorgaand verkeer, er is hinder voor de bewoners.

  1. Voormalig personeel Intensieve Zorgen opgeroepen voor tijdelijke covidafdeling in ZNA: “Een noodzaak, maar fijn dat we kunnen helpen”
    Antwerpen

    Voormalig personeel Intensieve Zorgen opgeroepen voor tijdelijke covidafde­ling in ZNA: “Een noodzaak, maar fijn dat we kunnen helpen”

    Met 18 zijn ze, de voormalige IZ-verpleegkundigen die terugkeren naar hun job van weleer. Om voldoende bedden voor ernstig zieke covidpatiënten te voorzien, opent Ziekenhuis Netwerk Antwerpen dinsdag in ZNA Middelheim een tijdelijke covidafdeling. Het personeel werd op twee dagen tijd gevonden bij de administratieve takken van het ZNA: Wim (45) en Sonja (44) hebben allebei jaren ervaring op Intensieve Zorgen, maar zullen hun huidige job de komende maand combineren met de zorg voor covidpatiënten. “Patiënten verzorgen zit nog in de vingers”, klinkt het.