Opbouw en repetitie van 'La Visita' in het KMSKA.
Volledig scherm
Opbouw en repetitie van 'La Visita' in het KMSKA. © Tine Schoemaker

Wereldgerenommeerd gezelschap doet extra show in KMSKA wegens groot succes

ANTWERPENDe op maat gemaakte voorstelling ‘La Visita’ van gezelschap Peeping Tom in de zalen van het vernieuwde Museum voor Schone Kunsten (KMSKA) heeft zo’n succes dat het museum een extra show voorstelt. Na de première dinsdagavond en de twee uitverkochte voorstellingen op vrijdag en zaterdag wordt er nu ook zondag gespeeld.

  1. Antwerpse Philippa (28) startte eigen juwelenmerk PIPPA uit liefde voor ringen: “De impact van juwelen op je zelfvertrouwen wordt onderschat”
    Antwerpen

    Antwerpse Philippa (28) startte eigen juwelen­merk PIPPA uit liefde voor ringen: “De impact van juwelen op je zelfver­trou­wen wordt onderschat”

    “Oorbellen zie je enkel in de spiegel. Een ring zie je tenminste zélf de hele tijd.” Aan het woord is Philippa Claes (28), oprichter van juwelenmerk - of beter ringenmerk - PIPPA. De Antwerpse verkoopt nu exact één jaar kleurrijke ringen met edelstenen, en wil daarmee Antwerpen en ver daarbuiten veroveren. “Je wordt verliefd op een edelsteen, en je kunt je hand plots niet meer zonder zien”, aldus Philippa.