De Ossenmarkt is herschapen in een vuilnisbelt. Een still uit het filmpje dat buurtcomité Stadscampus maakte
Volledig scherm
De Ossenmarkt is herschapen in een vuilnisbelt. Een still uit het filmpje dat buurtcomité Stadscampus maakte © Buurtcomité Stadscampus

Welkom op vuilnisbelt Ossenmarkt: studenten maken er bij start academiejaar opnieuw boeltje van

Lege bierblikjes, kapotte flessen wijn en sterkedrank, overal rondslingerend papier: de Ossenmarkt had dinsdagochtend meer weg van een vuilnisbelt dan van een gezellig stadspleintje. “Blijkbaar schieten onze sensibiliseringscampagnes hun doel voorbij. We worden er moedeloos van”, reageert de UAntwerpen

0 reacties

 1. College sluit rangen over tunnel op Scheldekaaien, oppositie haalt uit: “Til dit plan over de verkiezingen, op het vlak van stadsontwikkeling is het een draak”
  PREMIUM
  Antwerpen

  College sluit rangen over tunnel op Schelde­kaai­en, oppositie haalt uit: “Til dit plan over de verkiezin­gen, op het vlak van stadsont­wik­ke­ling is het een draak”

  Een motie van Groen over de omstreden tunnel onder de Scheldekaaien is maandag weggestemd door het college. Vooruit stelde zich loyaal op tegenover coalitiepartners N-VA en Open Vld. Maar niet van harte, want de socialistische fractie had in haar tussenkomst eerst uitgelegd waarom ze zo’n tunnel een slecht plan blijft vinden.
 2. In Antwerpen op straat parkeren? Dat kost je vanaf 3 oktober een smak meer geld: “We konden geen zes jaar wachten met aanpassing”
  Antwerpen

  In Antwerpen op straat parkeren? Dat kost je vanaf 3 oktober een smak meer geld: “We konden geen zes jaar wachten met aanpassing”

  Parkeren op straat gaat in Antwerpen vanaf maandag 3 oktober een flinke duit meer kosten. De stad indexeert immers de tarieven met bijna 13 procent. Dat komt overeen met de inflatie tussen januari 2020 – de recentste indexaanpassing - en september 2022. “Als we de tarieven niet verhogen en de ondergrondse parkings wél, dan zou parkeren op straat te goedkoop worden”, zegt schepen van Mobiliteit Koen Kennis (N-VA).