Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Tessa Kraan

Weg versperd bij Liefkenshoektunnel door ongeval met vrachtwagen: moeizame spits in Antwerpen

AntwerpenHet Vlaams Verkeerscentrum meldt op Twitter dat de ochtendspits woensdagmorgen lastiger verloopt dan normaal door enkele ongevallen. Onder meer een accident met een vrachtwagen op de R2 Grote Ring ter hoogte van de Liefkenshoektunnel. Wie naar Antwerpen moet, houdt best rekening met vertragingen.

 1. Bekende Antwerpse seniorenzender Radio Minerva speelt erkenning kwijt: “We vieren ons 40-jarig bestaan. Maar in een feestje heeft niemand nog zin”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Bekende Antwerpse senioren­zen­der Radio Minerva speelt erkenning kwijt: “We vieren ons 40-jarig bestaan. Maar in een feestje heeft niemand nog zin”

  De toekomst van Radio Minerva oogt plots hoogst onzeker. Want de Raad van State heeft de erkenning van de bekende Antwerpse seniorenzender, die elke dag zo’n 60.000 luisteraars bereikt, vernietigd. De uitspraak komt er na een klacht van dancezender Radio FG die op de frequentie van Radio Minerva aast. De verslagenheid bij Radio Minerva is enorm. “Dit is zó oneerlijk.”
 2. UPDATE: Rijbaan weer vrij op A12. Brandende vrachtwagen zorgde urenlang voor hinder richting Brussel
  Antwerpen

  UPDATE: Rijbaan weer vrij op A12. Brandende vrachtwa­gen zorgde urenlang voor hinder richting Brussel

  Op de verkeerswisselaar van de Antwerpse Ring R1 met de A12 richting Brussel, vlak voor de Bevrijdingstunnel, stond momenteel een brandende vrachtwagen. Het vuur was erg hardnekkig en de brandweer had moeite om het geblust te krijgen, wat de ochtendspits danig in het honderd stuurde. Ondertussen is de brand geblust, en is de rijbaan weer vrijgegeven. De ontstane files moeten wel nog oplossen.