De politie arresteerde begin dit jaar 15 verdachten in de zaak Y.
Volledig scherm
De politie arresteerde begin dit jaar 15 verdachten in de zaak Y. © rr

Weer procedurefout in onderzoek naar drugsclan Y.

In het drugsonderzoek naar de clan Y. is vorige week een nieuwe verdachte opgepakt. De Tsjetsjeen S.A. was eerder al verhoord maar werd dan toch aangehouden door de onderzoeksrechter. Hij zou de opdrachtgever zijn voor de invoer van enkele ladingen cocaïne. Vrijdag besliste de raadkamer echter dat S.A. weer moet worden vrijgelaten. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Thais restaurant JanYa start Spicy Challenge: wie superpikant gerecht opeet, krijgt drank er gratis bij

    Thais restaurant JanYa start Spicy Challenge: wie superpi­kant gerecht opeet, krijgt drank er gratis bij

    Liefhebbers van pikant eten, opgelet! Jan en Yaya van Thais restaurant JanYa lanceerden de Spicy Challenge: wie erin slaagt een extreem pikant gerecht binnen te spelen, krijgt een gratis drankje aangeboden. “We krijgen regelmatig klanten over de vloer die de originele Thaise keuken willen proeven, maar toch de handdoek in de ring moeten gooien”, lachen Jan en Yaya. “Dat inspireerde ons tot de Spicy Challenge.”
  2. ZNA en Vlaamse Werkgroep voor Hoofd- en Halstumoren ontwikkelen samen recepten voor patiënten: “Het doel: hen opnieuw laten genieten van hun maaltijd”

    ZNA en Vlaamse Werkgroep voor Hoofd- en Halstumo­ren ontwikke­len samen recepten voor patiënten: “Het doel: hen opnieuw laten genieten van hun maaltijd”

    Door kauw- en slikproblemen eten patiënten met hoofd-halskanker te weinig en krijgen ze onvoldoende voedingsstoffen binnen. Om dit op te vangen en niet volledig afhankelijk te zijn van sondevoeding en bijvoedingen, hebben logopedisten en diëtisten recepten van patiënten op maat gebracht qua consistentie en voedingswaarde. Deze recepten zijn te vinden op de website van de Vlaamse Werkgroep voor Hoofd- en Halstumoren (VWHHT), met steun van de Stichting tegen Kanker.