Volledig scherm
De verdachte gehaktballen die in de buurt van het Rivierenhof gevonden werden. © RV

Wandelaars waarschuwen voor ‘vergiftigde gehaktballen’ in Rivierenhof

Verschillende bezorgde wandelaars vonden deze week rauwe gehaktballen in het Rivierenhof in Deurne. Mogelijk zijn die vergiftigd. De zaak wordt onderzocht.

Heel wat mensen maakten de afgelopen dagen melding van gehaktballetjes die her en der verspreid liggen in het Rivierenhof. Ook in de berm op de Peter Benoitlaan, vlak bij het Rivierenhof, werden de balletjes gevonden. Mogelijk zijn ze vergiftigd. 

Een wandelaar die op pad was met zijn hond, deed alvast aangifte bij de politie. Of er ook echt een gevaar is voor honden en andere dieren, is niet zeker. Een gewaarschuwd man – of hond – is er in ieder geval twee waard.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Drugsbaas regelt uithalingen vanuit gevangenis: 12 jaar cel

    Drugsbaas regelt uithalin­gen vanuit gevangenis: 12 jaar cel

    De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Ahmet T. (28) uit Merksem veroordeeld tot twaalf jaar cel en 80.000 euro boete als leider van een criminele organisatie die op grote schaal partijen cocaïne had ingevoerd via de haven van Antwerpen. Opmerkelijk: Ahmet T. bleef zelfs na zijn aanhouding de uithalingen coördineren via binnengesmokkelde gsm’s in zijn cel. Dertien medebeklaagden kregen celstraffen van één tot acht jaar en boetes tot 40.000 euro opgelegd.
  2. Poppentheater, graffiti of toch eerder een natuurwandeling? Dit zijn onze vijf tips voor het weekend

    Poppenthea­ter, graffiti of toch eerder een natuurwan­de­ling? Dit zijn onze vijf tips voor het weekend

    Beeldend kunstenaar Bram Rombouts, klankkunstenaar Wannes Deneer en stadsdichter Maud Vanhauwaert nodigen je graag uit op zaterdag 25 januari tussen 16 en 18 uur in het ‘Motorarium’. Samen houden ze er een theatrale ceremonie ter afscheid van de fossiele brandstoffen. Ze stellen daarbij een naakt motorblok tentoon, dat een laatste doodreutel uitstoot. Die reutel wordt live verwerkt tot een muzikale compositie. Oh, en natuurijk is er ook de bijhorende koffietafel. Maud Vanhauwaert was twee jaar lang Antwerps stadsdichter. Op Gedichtendag 30 januari geeft Maud de fakkel van stadsdichter door aan haar opvolger Seckou.