Volledig scherm
De Waaslandtunnel © Dirk Laenen

Waaslandtunnel deze nacht en komende nacht afgesloten voor alle verkeer

De Waaslandtunnel zal deze avond vanaf 20 uur tot morgenvroeg 4 uur en vanaf donderdagavond 20 uur tot vrijdagochtend 4 uur volledig afgesloten worden in beide richtingen. Er worden periodieke onderhoudswerken uitgevoerd. Zulke onderhoudswerken worden op regelmatige tijdstippen uitgevoerd in alle tunnels door het Agentschap Wegen en Verkeer. Het verkeer zal moeten omrijden via de Kennedytunnel. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Unief kroont hockeyspeler Arthur De Sloover tot Sportpersoonlijkheid 2018

    Unief kroont hockeyspe­ler Arthur De Sloover tot Sportper­soon­lijk­heid 2018

    Vanavond reikte de ererector van de Universiteit Antwerpen zijn ‘Ererector Francis Van Loon Award’ voor meest verdienstelijke Sportpersoonlijkheid van 2018 uit aan hockeyspeler Arthur De Sloover. Met die prijs wordt de atleet of atlete met de meest verdienstelijke sportprestatie in combinatie met zijn of haar studie op de Universiteit Antwerpen gevierd. Arthur De Sloover, student toegepaste economische wetenschappen werd vorig jaar wereldkampioen met de Red Lions en eindigde voor andere laureaat en ploeg- en studiegenoot Alexander Hendrickx. Speciaal voor de gelegenheid was ook de wereldbeker hockey die het duo vorig jaar won aanwezig bij de uitreiking. Fysicastudent Matthias Quintelier die Belgisch beloftekampioen bij het kogelstoten indoor en outdoor werd, kreeg ook een eervolle vermelding. Hij verbrak ook zijn persoonlijk record in 2018 met 17,01 meter, de beste Belgische worp bij de beloften in de afgelopen 46 jaar. Ook Michel Pradolini, voorzitter van voetbalclub City Pirates Antwerpen, werd gelauwerd.
  2. Stad stapt in fietsproject Velopark.be

    Stad stapt in fietspro­ject Velopark.be

    Het college ondersteunt het charter van het project Velopark.be. De stad wil helpen met het ontwikkelen van een fietsparkeerplatform en zal daar ook gegevens van fietsenstallingen als open data beschikbaar stellen. Het doel van Velopark.be, een initiatief van Fietsberaad Vlaanderen is om tegen oktober 2019 een platform te ontwikkelen waar steden en gemeenten al hun fietsenstallingen op kunnen plaatsen. “Via dit nieuwe fietsparkeerplatform zullen gebruikers kunnen nagaan waar ze hun fiets veilig en comfortabel kunnen achterlaten in de buurt of tijdens de verplaatsing naar het werk, bijvoorbeeld in combinatie met bus of trein”, zegt schepen van mobiliteit Koen Kennis. “Daarnaast worden de gegevens als open data beschikbaar gesteld, zodat ze opgenomen kunnen worden in onlinekaarten, websites, routeplanners en navigatiesoftware.”