Volledig scherm
Le Petit Chocolatier © Chocolate Nation

Waar is Wally, maar dan met mannetje van chocolade: Chocolate Nation verwelkomt ‘Petit Chocolatier’

Kinderen kunnen vanaf nu op zoek gaan naar ‘Le Petit Chocolatier’ in Chocolate Nation. Het belevingsmuseum rond chocolade liet de kleine chocolatier zijn intrek nemen voor extra kinderplezier. 

Le Petit Chocolatier is in elke ruimte van het museum actief, maar je moet hem wel even zoeken. “Iedere ruimte van het museum wordt als het ware een zoekplaatje voor de kinderen waar ze le Petit Chocolatier moeten zien te vinden. Het idee is vergelijkbaar met dat in zoekboeken voor kinderen zoals ‘Waar is Wally.”, aldus Catherine Stuyck, Marketing Manager Chocolate Nation.

“Kinderen worden er vanaf het begin van de beleving meteen op attent gemaakt dat le Petit Chocolatier hen staat op te wachten,” zegt Stuyck. “Want naast de ingang van het chocolade belevingsmuseum, heeft le Petit Chocolatier zijn eigen kleine voordeur waar hij zijn hoofdje om het hoekje steekt.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Ballet Vlaanderen viert vijftigste verjaardag en geeft unieke blik achter de schermen

  Ballet Vlaanderen viert vijftigste verjaardag en geeft unieke blik achter de schermen

  Ballet Vlaanderen wordt 50 jaar en dat wordt gevierd. Voor deze gelegenheid stelde het wereldberoemde ballet zijn deuren open voor 300 nieuwsgierigen. Zij kregen een unieke blik achter de schermen en kregen heel wat - soms bizarre - weetjes. Ooit al gehoord van een vodkabad en wist je dat de pointes van de hoofddansers slechts één voorstelling meegaat? Hiep hiep hoera voor Ballet Vlaanderen en alle eer aan Jeanne Brabants die 50 jaar geleden vocht voor een danscompagnie die is geworden tot wat ze nu is.
 2. Uitgetest ‘Speeddating’: “Zelfs al vind je er niet je droompartner, gezellig wordt het sowieso”
  PREMIUM

  Uitgetest ‘Speedda­ting’: “Zelfs al vind je er niet je droompart­ner, gezellig wordt het sowieso”

  Meer dan een derde van de Antwerpenaren is single en dat aantal zal volgens officiële cijfers nog toenemen. Goed nieuws voor wie op zoek is naar een partner, want de vijver om uit te vissen wordt alleen maar groter. Moderne technologie vergemakkelijkte het daten met apps zoals Tinder en Happn, maar de laatste jaren wonnen ook andere datingconcepten aan populariteit. In Antwerpen bestaan er vandaag talloze speeddates, singlefeestjes, matchingevenementen en singleweekends om andere vrijgezellen te ontmoeten. Ik test ze wekelijks voor jullie uit in de hoop dat ik dit jaar mijn laatste valentijn alleen moest vieren.
 3. Géén verkoop, wel nieuw herstructureringsplan voor diamantlab HRD Antwerp: “We zijn geen schip meer, maar een bootje dat heel wendbaar moet zijn”

  Géén verkoop, wel nieuw herstructu­re­rings­plan voor diamantlab HRD Antwerp: “We zijn geen schip meer, maar een bootje dat heel wendbaar moet zijn”

  Keurings- en certificatenlab HRD Antwerp, met vandaag nog 67 werknemers, wacht opnieuw een herstructurering. Moederbedrijf Antwerp World Diamond Centre (AWDC) heeft een plan van HRD’s nieuwe topvrouw Ellen Joncheere goedgekeurd. “We blijven certificaten afleveren, maar zullen onze klanten digitaal vernieuwende producten aanbieden”, zegt ze aan onze krant. AWDC stopt de verkoop van HRD in het vriesvak. Hoeveel jobs er op het spel staan, is nog onduidelijk.