Volledig scherm
Le Petit Chocolatier © Chocolate Nation

Waar is Wally, maar dan met mannetje van chocolade: Chocolate Nation verwelkomt ‘Petit Chocolatier’

Kinderen kunnen vanaf nu op zoek gaan naar ‘Le Petit Chocolatier’ in Chocolate Nation. Het belevingsmuseum rond chocolade liet de kleine chocolatier zijn intrek nemen voor extra kinderplezier. 

Le Petit Chocolatier is in elke ruimte van het museum actief, maar je moet hem wel even zoeken. “Iedere ruimte van het museum wordt als het ware een zoekplaatje voor de kinderen waar ze le Petit Chocolatier moeten zien te vinden. Het idee is vergelijkbaar met dat in zoekboeken voor kinderen zoals ‘Waar is Wally.”, aldus Catherine Stuyck, Marketing Manager Chocolate Nation.

“Kinderen worden er vanaf het begin van de beleving meteen op attent gemaakt dat le Petit Chocolatier hen staat op te wachten,” zegt Stuyck. “Want naast de ingang van het chocolade belevingsmuseum, heeft le Petit Chocolatier zijn eigen kleine voordeur waar hij zijn hoofdje om het hoekje steekt.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. VIDEO. Omdat we allemaal gezien mogen worden. Eerste editie bodypositivity catwalk toont menselijk lichaam in al haar facetten

  VIDEO. Omdat we allemaal gezien mogen worden. Eerste editie bodypositi­vi­ty catwalk toont menselijk lichaam in al haar facetten

  New York, Londen, Parijs en Milaan. Het zijn maar enkele steden die Antwerpen voor gingen maar nu heeft ook de Scheldestad haar eerste bodypositivity catwalk beet. Vijftig mensen, geen modellen, paradeerden op de catwalk op de Meir in lingerie. Ieder zoals hij is: dun, dik, breed of smal, groot of klein. Het doel van VZW Model Events is aantonen dat iedereen mooi is zoals hij of zij is in een wereld die toch nog altijd gedomineerd wordt door het perfecte maatje.
 2. Dronken fietser valt en steelt heuptas van vrouw die hem probeert te helpen

  Dronken fietser valt en steelt heuptas van vrouw die hem probeert te helpen

  Vrijdagnacht werd De politie werd vrijdagnacht richting de Koepoortbrug gevraagd omdat een gevallen fietser agressief werd tegen omstaanders die hem wilden helpen. De man keerde zich ook tegen de politie toen die hem wilden aanspreken. Hij vertoonde tekenen van alcoholintoxicatie, maar weigerde een ademtest af te leggen. In de fietszakken van de man vond de politie inbrekersmateriaal. Bovendien werden de inspecteurs aangesproken door een vrouw die verklaarde dat haar heuptas door de man was gestolen. Ook dat bleek te kloppen. De agressieve man werd gearresteerd en werd na een nachtje ontnuchtering verhoord.
 3. CEO Antwerpse Haven Jacques Vandermeiren: “Ik droom van een nieuwe Antwerpse Gouden Eeuw”

  CEO Antwerpse Haven Jacques Vandermei­ren: “Ik droom van een nieuwe Antwerpse Gouden Eeuw”

  Een interview met CEO van het Antwerpse Havenbedrijf Jacques Vandermeiren zou normaal gezien over diezelfde haven gaan. Maar als we dat niet doen? Waarover praat je dan? Over heel veel zo blijkt. Over liever een berg op rijden dan af, over nadenken over het leven met een vers gevangen vis van vijf kilo en de kunst van het nietsdoen. Maar ook met een kritische blik op de stad waar hij geboren en getogen is.