Het slachtoffer kwam onder de wagen terecht van de bestuurder, die daarop wegvluchtte.
Volledig scherm
Het slachtoffer kwam onder de wagen terecht van de bestuurder, die daarop wegvluchtte. © Marc De Roeck

Vrouw van slachtoffer zware verkeersagressie: “Die chauffeur wilde mijn man bewust doodrijden”

Noredin M. (36) die afgelopen vrijdag ernstig gewond raakte bij een extreem geval van verkeersagressie, ligt nog steeds op intensieve zorgen. Vooral zijn borst, ribben en longen zijn zwaar geraakt. Aan zijn hoofd heeft hij vijf hechtingen.  Zijn echtgenote Jasmina A. weet zeker dat de andere chauffeur T.V. (24) uit Kontich haar man wilde doden. “Hij had ons op de Singel al toegesnauwd dat wij best naar ons land terugkeren”, zegt Jasmina.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vernieuwde helft Rozentuin Rivierenhof opnieuw open: “We hebben alles duurzaam ingericht, en verrassend fleurig aangeplant”

    Vernieuwde helft Rozentuin Rivieren­hof opnieuw open: “We hebben alles duurzaam ingericht, en verrassend fleurig aangeplant”

    Vorig jaar ging de Rozentuin in het Rivierenhof voor de helft op slot. De geliefde verpoosplaats van vele parkbezoekers was ‘bodem-moe’ en de prachtige collectie rozenstruiken kwijnde weg. Provincie Antwerpen zette geëngageerd in op een milieuvriendelijke renovatie van de westelijke helft. Net op tijd voor de zomer is het vernieuwde deel klaar en opnieuw open voor bezoekers.