Volledig scherm
De Molenfeesten in Pulderbos © Frans Sluyts

Vrijdag starten de jaarlijkse Molenfeesten aan de molen van Pulderbos

Dit weekend zal de 24ste editie van de Molenfeesten plaatsvinden in Zandhoven. De festiviteiten zullen plaatsvinden in een grote tent naast de molen van Pulderbos. De organisatie verwacht tot 3.000 man.

De Molenkring, de jeugdbeweging KLJ, de vrouwengilde KVLV, de landelijke gilde en de imkerbond slaan jaarlijks de handen ineen voor een weekend vol animatie. De Molenfeesten starten op vrijdag 13 september met een sjotterkastoernooi. Zaterdagavond kunnen bezoekers meewandelen met de lichtjeswandeling en zondag sluit het weekend af met een misviering in de tent. Na de viering zullen de plaatselijke fanfare, verschillende dansgroepen en vendeliers ‘De Stokkenslagers’ er voor entertainment zorgen. Kinderen kunnen zich de hele namiddag en avond amuseren met onder andere een schminkstand, een zandbak en verschillende speeltuigen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Steeds meer werknemers komen met fiets naar Antwerpse haven: aantal op twee jaar tijd verdrievoudigd

    Steeds meer werknemers komen met fiets naar Antwerpse haven: aantal op twee jaar tijd verdrievou­digd

    Steeds meer werknemers kiezen ervoor om met de fiets naar het werk in de Antwerpse haven te komen. Dat blijkt uit een bevraging door het Havenbedrijf bij de grote industriebedrijven die samen een derde van de werknemers in de haven vertegenwoordigen. Op twee jaar tijd is het percentage fietsers gestegen van 6 naar 17 procent. Ook de Waterbus en de fietsbus tekenen mooie cijfers op.