Volledig scherm
De Molenfeesten in Pulderbos © Frans Sluyts

Vrijdag starten de jaarlijkse Molenfeesten aan de molen van Pulderbos

Dit weekend zal de 24ste editie van de Molenfeesten plaatsvinden in Zandhoven. De festiviteiten zullen plaatsvinden in een grote tent naast de molen van Pulderbos. De organisatie verwacht tot 3.000 man.

De Molenkring, de jeugdbeweging KLJ, de vrouwengilde KVLV, de landelijke gilde en de imkerbond slaan jaarlijks de handen ineen voor een weekend vol animatie. De Molenfeesten starten op vrijdag 13 september met een sjotterkastoernooi. Zaterdagavond kunnen bezoekers meewandelen met de lichtjeswandeling en zondag sluit het weekend af met een misviering in de tent. Na de viering zullen de plaatselijke fanfare, verschillende dansgroepen en vendeliers ‘De Stokkenslagers’ er voor entertainment zorgen. Kinderen kunnen zich de hele namiddag en avond amuseren met onder andere een schminkstand, een zandbak en verschillende speeltuigen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Corona treft Antwerps ondernemer dubbel: eerst legt virus fabriek plat in China, nu ligt kantoor in Bologna in getroffen gebied
    PREMIUM

    Corona treft Antwerps ondernemer dubbel: eerst legt virus fabriek plat in China, nu ligt kantoor in Bologna in getroffen gebied

    Soms trekt een mens tweemaal een slecht lotje. Vraag het maar aan Antwerps ondernemer Jan Van Gijsel (66). Eerst treft het coronavirus de Chinese drukkerij Leo Paper die voor hem kinderboeken maakt. En nu ligt zijn Italiaans kantoor in Bologna in de vuurlinie van het virus. “Ik ben vooral bezorgd over een ongecontroleerde paniekreactie in Italië. Hoopgevend is dat de fabriek in China intussen is heropgestart.”