Volledig scherm
De Romeo’s. © Joel Hoylaerts / Photonews

Vredesfeesten in Merksem: 75 jaar vrede vieren met De Romeo’s

We moeten er nog even op wachten, maar de Merksemse affiche voor de 75ste herdenking van het einde van de Tweede Wereldoorlog is al wel bekend. Special guests dit jaar zijn De Romeo’s.

Merksem viert de herdenking met een grootse optocht over de Bredabaan, een re-enactment in Bouckenborghpark en ambiance in de feesttent.

Daar zorgen onder meer Lia Linda en The Melodymakers voor. Tussendoor krijgt dj Danny Van Tichelen van Radio Minerva met zijn plaatjes de dansvloer vol. ’s Avonds kan je genieten van de swingende muziek van de Lou Roman Band met dit jaar De Romeo’s als special guests.

De stoet met onder andere oude militaire voertuigen start om 13.30 uur op het Burgemeester Jozef Nolfplein en eindigt in het Bouckenborghpark. Daar vindt om 14.30 uur een re-enactment plaats en kan je een vliegtuig zien overvliegen.

Om 23 uur is het traditiegetrouw tijd voor een groot vuurwerk. Afspraak op 5 oktober.

Meer info op www.zomerksem.be.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hotelkamer te koop: het designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

    Hotelkamer te koop: het designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

    Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?