De chauffeur van de vrachtwagen raakte door het ongeval gekneld in zijn cabine en moest bevrijd worden door de brandweer.
Volledig scherm
De chauffeur van de vrachtwagen raakte door het ongeval gekneld in zijn cabine en moest bevrijd worden door de brandweer. © Marc De Roeck

Vrachtwagenchauffeur gekneld na botsing op A12 in Wilrijk: slechts 1 rijstrook vrij

WilrijkEen vrachtwagenchauffeur is vanochtend gekneld geraakt in zijn cabine na een botsing met 2 auto’s op de A12 in Wilrijk. Minstens 3 andere mensen raakten lichtgewond, maar voorlopig is enkel de vrachtwagenchauffeur afgevoerd naar het ziekenhuis. De schade is enorm en de voertuigen moeten getakeld worden, wat voor grote verkeershinder zorgt op de A12. Vermijd de omgeving als u kunt.

 1. VIDEO. Eenzame cellospeler brengt ode aan leeg Sportpaleis: “Deze gebouwen zijn gemaakt voor mensen, niet om leeg te staan”
  ANTWERPEN

  VIDEO. Eenzame cellospe­ler brengt ode aan leeg Sportpa­leis: “Deze gebouwen zijn gemaakt voor mensen, niet om leeg te staan”

  ‘Alone, but not forgotten’, dat is het concept van de bekende cellist Christoph Bunzendahl van onder andere Night of the Proms. Momenteel toert hij met zijn instrument iconische gebouwen rond in het Antwerpse die leegstaan door de crisis. Van fitnesscentra en horecazaken tot theaterzalen en muziektempels. Zo ook in het akelig stille Sportpaleis.
 1. Lilianne Ploumen: 'Natuurlijk moet de tunnel tolvrij worden'
  Play

  Lilianne Ploumen: 'Natuurlijk moet de tunnel tolvrij worden'

 2. Lockdown treft ook de reptielen van Iguana
  Play

  Lockdown treft ook de reptielen van Iguana