In de vrachtwagen stonden twaalf opgestapelde houten kisten waarop ADR-merktekens (gevaarlijke stoffen) waren aangebracht.
Volledig scherm
In de vrachtwagen stonden twaalf opgestapelde houten kisten waarop ADR-merktekens (gevaarlijke stoffen) waren aangebracht. © Politiezone Antwerpen

Vrachtwagenbestuurder die illegaal gevaarlijke stoffen vervoert slaat op de vlucht

AntwerpenDe verkeerspolitie heeft zaterdag een lichte vracht onderschept die duidelijk zichtbaar overladen was. De vrachtwagen bleek gevaarlijke stoffen te vervoeren zonder de nodige documenten. De bestuurder kreeg in totaal 6200 euro aan boetes. Toen hij werd meegenomen naar het politiekantoor sloeg hij op de vlucht.

  1. De perfect combo ‘Amor’: tafelen en van muziek genieten in De Roma
    BORGERHOUT

    De perfect combo ‘Amor’: tafelen en van muziek genieten in De Roma

    Gezellig tafelen, dineren en van een intiem concert genieten. Een eenvoudig maar erg geslaagd concept van de Borgerhoutse concertzaal De Roma. Na een zeer lekker en democratisch driegangenmenu gaan de lichten uit in het restaurant en is het tijd voor muziek. Dit weekend kwam Alexandra Alden met haar trio helemaal van Malta afgezakt voor een magische beleving. “Heel erg dankbaar voor zo’n geconcentreerd - én voldaan - publiek.”