De oplegger moest getakeld worden.
Volledig scherm
De oplegger moest getakeld worden. © Marc De Roeck

Vrachtwagen verliest oplegger bij uitrijden Kennedytunnel

Een trucker heeft dinsdag rond 23 uur zijn oplegger verloren bij het uitrijden van de Kennedytunnel richting Nederland. De chauffeur hoorde naar eigen zeggen enkele klikken en ineens een stevige knal. 

De oplegger schoot uit de houder van de trekker,  botste op de grond en kantelde om. Een takelwagen moest de 15 ton zware trailer komen wegtrekken. Al die tijd waren twee rijstroken van de Kennedytunnel afgesloten wat voor heel wat hinder zorgde.  Er vielen geen gewonden omdat er op het ogenblik van het ongeval geen auto’s achter de vrachtwagen reden. 

  1. Tatyana Beloy is zwanger tijdens de lockdown: “Sommigen maken nog steeds hun eigen regels, dat gaat er bij mij niet in”
    PREMIUM

    Tatyana Beloy is zwanger tijdens de lockdown: “Sommigen maken nog steeds hun eigen regels, dat gaat er bij mij niet in”

    Nog nét op tijd verhuisde Tatyana Beloy (35), zwanger van haar eerste kindje, met haar vriend en pluszoontje naar een huis met tuin in de Antwerpse rand. Ondanks de coronacrisis probeert ze de negativiteit uit haar leven te weren: “Tijd is rijkdom, nu is het moment om te onthaasten en dingen te doen die je altijd al wilde doen.” Het overzicht van hoe bekende Antwerpenaars de lockdown beleven, vind je hier.