Het opruimen van de weg heeft een lange tijd geduurd.
Volledig scherm
Het opruimen van de weg heeft een lange tijd geduurd. © Klaas de Scheirder

Vrachtwagen verliest lading op Antwerpse Ring: weg volledig versperd

AntwerpenEen vrachtwagen heeft vrijdagochtend zijn lading verloren op de aansluiting van de Antwerpse Ring naar de E19 richting Brussel. De weg is er volledig versperd.

 1. Luc Van der Kelen over de dood van een klimplant: “Zouden ze dat nu plezant vinden? Ziekelijke geesten, zou ik zeggen”
  PREMIUM
  Column

  Luc Van der Kelen over de dood van een klimplant: “Zouden ze dat nu plezant vinden? Ziekelijke geesten, zou ik zeggen”

  Mijn zoon woont sinds een jaar of vijf met zijn familie in de Sleutelstraat, zijstraat van de Kammenstraat, hartje oude stad. Mooie gezellige buurt, leuke winkels, en de speelgoedzaak ‘In Den Olifant’ vlakbij, veruit de origineelste speelgoedwinkel in de stad. Als je zoon of dochterlief om een apart cadeau vraagt, denk dan eens aan hun geweldige collectie vogels en reptielen of slangen.
 2. Buren over ‘de vriendelijke man op de koersfiets’ Yannick V.: “Niemand kon vermoeden hij zo’n wapenarsenaal verborgen hield in zijn appartement”
  PREMIUM
  Antwerpen/Merksem

  Buren over ‘de vriendelij­ke man op de koersfiets’ Yannick V.: “Niemand kon vermoeden hij zo’n wapenarse­naal verborgen hield in zijn apparte­ment”

  De bewoners van de Molenlei in Merksem zijn een dag na de fatale inval in het appartement van Yannick V. amper bekomen van de commotie. “Niemand kon vermoeden dat die Yannick V., die vriendelijke man op zijn koersfiets, zo’n wapenarsenaal verborgen hield in zijn appartement”, klinkt het in de buurt.
 3. Kwart van Antwerpenaren kiest voor elektrische wagen: “Duurzaamheid blijft belangrijkste reden”
  ANTWERPEN

  Kwart van Antwerpena­ren kiest voor elektri­sche wagen: “Duurzaam­heid blijft belangrijk­ste reden”

  De elektrische wagen is steeds prominenter aanwezig in het straatbeeld, maar wie is de motor achter die transitie richting elektrische mobiliteit? Hoe staat de Antwerpenaar tegenover elektrische wagens? Onderzoeksbureau Profacts onderzocht het en kwam tot de conclusie dat één op de vier Antwerpenaars voor elektrisch gaat bij de volgende aankoop. “Hoge kostprijs en beperkte reikwijdte blijven grootste remmingen maar zijn misvattingen.”