Een vrachtwagen reed in de Lange leemstraat gisteren twee kinderen dodelijk aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vrachtwagen reed in de Lange leemstraat gisteren twee kinderen dodelijk aan. © Photo News

Vrachtwagen rijdt zusjes dood op zebrapad: “Verkeerslichten van kruispunt werden onlangs aangepast, zodat iedereen tegelijk groen krijgt”

Het ongeval waarbij twee zusjes van 9 en 1,5 jaar dinsdagochtend in Antwerpen om het leven kwamen, was geen dodehoekongeval, zo bevestigt het parket. Het kruispunt werd in het voorjaar nog conflictvrij gemaakt, maar toch besloot het Antwerpse stadsbestuur om terug te keren naar de oude verkeerslichtenregeling. Naar joodse traditie zullen de kinderen zo snel mogelijk worden begraven. 

0 reacties

 1. De jonge garde neemt stilaan de Sinksenfoor over: “Een attractie van honderdduizenden euro’s financieren... Zo’n investeringen zijn voor het leven”
  PREMIUM

  De jonge garde neemt stilaan de Sinksen­foor over: “Een attractie van honderddui­zen­den euro’s financie­ren... Zo’n investerin­gen zijn voor het leven”

  Nieuwe gezichten, zelfde achternaam. Zo gaat het al generaties lang op de foor. Maar hoewel tradities nog steeds in ere worden gehouden, laat de jongste garde haar eigen frisse ideeën op de bezoekers los. Drie jonge kermiskoppels over waarom ze in de voetstappen van hun ouders treden en over de toekomst van de (Sinksen)foor. “Een carrièreswitch zit er voor ons niet in.”
  Antwerpen
 2. ANTWERP KAMPIOEN? Juliette (85) beleefde 66 jaar geleden al de euforie in de Bosuil: “Jean Butez, die mag er wel zijn!”
  PREMIUM

  ANTWERP KAMPIOEN? Juliette (85) beleefde 66 jaar geleden al de euforie in de Bosuil: “Jean Butez, die mag er wel zijn!”

  Juliette Goffa (85) was twaalf jaar oud toen haar vader haar voor het eerst meenam naar de Bosuil. Sindsdien heeft ze amper een match van Antwerp gemist, en was ze er 66 jaar geleden bij toen haar geliefde club landskampioen werd. Vier dagen voor de titelmatch tegen Union maakt de weduwe de balans op van een leven in de schaduw van hét stadion in Deurne: “Gelukkig was mijn vrijer voor den Antwerp. Ik vrees dat het anders niet goed was gekomen...”
  Antwerpen