Bolleke Koninck,  Liefmans Fruitesse 0,0 en Stout Mokke van bieren Cabardouche kan je nu ook in de vorm van een ijsje degusteren.
Volledig scherm
Bolleke Koninck, Liefmans Fruitesse 0,0 en Stout Mokke van bieren Cabardouche kan je nu ook in de vorm van een ijsje degusteren. © RV

Voor mij graag een Bolleke De Koninck, op een hoorntje

AntwerpenTijdens het Modeste Bierfestival van de Antwerpse Brouwerij De Koninck zag Bas Swerts (27), de drijvende kracht achter ijssalon Borgo Gelato, de kans om te experimenteren met bieren in zijn ijs. Het resultaat? Een Bolleke, non-alcoholische Liefmans Fruitesse en een Stout Mokke op een hoorntje.

  1. Antwerpse Dirk (64) steunt vrouwenteam tijdens Scheldecross: “We willen ongelijkheid in veldrijden wegwerken, ook al is er nog een lange weg te gaan”
    ANTWERPEN

    Antwerpse Dirk (64) steunt vrouwen­team tijdens Schelde­cross: “We willen ongelijk­heid in veldrijden wegwerken, ook al is er nog een lange weg te gaan”

    Gendergelijkheid. Dat is waar Dirk Verbeeck (64) voor strijdt met zijn bedrijf Bonache. De prijs voor gendergelijkwaardigheid die Bonache dit jaar kreeg, weerspiegelt zich ook in het vrouwenwielerteam De Ceuster Bonache Cycling Team, dat zondag prominent aanwezig is op de Antwerpse Scheldecross. “Mannen en vrouwen zijn niet gelijk in veldrijden, kijk naar startgelden, vergoedingen en prijzengelden.”